Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.05
  • Stadion: Elpincha Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4304
Elpincha defensores de karin
442 Tactiek 11111
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.8 gemiddelde waardering 30.7
goed Schieten solide
redelijk Passen matig
goed Verdedigen zwak


6e minuut.
Irulegui kan de bal niet met de borst controleren. Kudzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudzel geeft de bal voor. Deuchar bereikt de bal nog maar net als eerste. Deuchar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Altınmeşe rent richting de bal. Altınmeşe met een sublieme pass. Garştea probeert naar een medespeler te passen. Nocioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nocioni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elpincha - defensores de karin 0:1

17e minuut.
Kudzel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vida komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Vida is nu in balbezit. Vida passt de bal zonder na te denken. Jabiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabiri haalt uit met een fantastische trap. Vinaccia probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Villa rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villa met een snelle inworp. Abaeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaeto geeft een lange en hoge pass. Vinaccia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jabiri krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Vial probeert naar een medespeler te passen. Vida bereikt de bal nog maar net als eerste. Vida passt de bal in één keer door. Jabiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabiri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Vial met een sublieme pass. Jabiri rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Altınmeşe. Altınmeşe krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Altınmeşe kopt de bal weg. Vial probeert naar een medespeler te passen. Depascale kan de bal niet met de borst controleren. Deuchar bereikt de bal nog maar net als eerste. Deuchar schiet op doel. Vinaccia bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elpincha 56%, defensores de karin 44%.
Elpincha - defensores de karin 0:1

68e minuut.
Altınmeşe probeert de bal met de borst te controleren. Vial bereikt de bal nog maar net als eerste. Vial geeft de bal voor. Deuchar is nu in balbezit. Deuchar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elpincha - defensores de karin 1:1

69e minuut.
Nocioni probeert naar een medespeler te passen. Depascale rent richting de bal. Depascale passt de bal met de wreef. Deuchar bereikt de bal nog maar net als eerste. Deuchar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Abaeto neemt de hoekschop. Vinaccia speelt de bal door. Nocioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nocioni draait met de bal, schiet en ... Hnida probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Abaeto is nu in balbezit. Abaeto passt de bal zonder na te denken. Deuchar rent richting de bal. Deuchar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elpincha - defensores de karin 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elpincha 56%, defensores de karin 44%.
Elpincha - defensores de karin 2:1