Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.05
  • Stadion: San Colon Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2202
San Colon LartameuFC
442 Tactiek 433
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Ñanco rent richting de bal. Ñanco probeert naar een medespeler te passen. Machetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Machetti geeft de bal voor. Adams krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
San Colon - LartameuFC 0:1

6e minuut.
Verón speelt de bal door. Thwaites rent richting de bal. Thwaites speelt de bal door. Castells rent richting de bal. Castells haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Castells is nu in balbezit. Thwaites rent richting de bal. Castells bereikt de bal nog maar net als eerste. Thwaites rent richting de bal. Thwaites schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
San Colon - LartameuFC 1:1

17e minuut.
Hielardo geeft een lange en hoge pass. Pareto kopt de bal weg. Klungelig pakt Andreani de bal. Fesquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Fesquet schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Pareto passt de bal met de wreef. De Souza is nu in balbezit. De Souza passt de bal zonder na te denken. Adams is nu in balbezit. Adams geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Corbal met een sublieme pass. Thwaites is nu in balbezit. Thwaites passt de bal in één keer door. Castells is nu in balbezit. Castells haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Colon 59%, LartameuFC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
San Colon - LartameuFC 1:1

47e minuut.
Butler geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Verón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thwaites rent richting de bal. Thwaites geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Castells is nu in balbezit. Benedetich is nu in balbezit. Castells onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
San Colon - LartameuFC 2:1

47e minuut.
Eluchans speelt de bal door. Adams rent richting de bal. Castells begaat een overtreding. Adams raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

67e minuut.
De Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. Senger onderschept slim de pass. Alcalde probeert naar een medespeler te passen. Castells rent richting de bal. Castells schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
San Colon - LartameuFC 3:1

82e minuut.
Thwaites bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Senger met een snelle inworp. Verón geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ñanco passt de bal zonder na te denken. Machetti is nu in balbezit. Machetti met een sublieme pass. Adams rent richting de bal. Adams schiet op doel. Schiaffini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Colon 47%, LartameuFC 53%.
San Colon - LartameuFC 3:1