Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
inter de mdq Posadas AA
chacho 1 Tactiek sven
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 48.5
solid Schieten adequate
good Passen very good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Buldrighini passt de bal in één keer door. Daar is Bujor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bujor probeert naar een medespeler te passen. Fey rent richting de bal. Fey draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Kunčić rent richting de bal. Kunčić passt de bal in één keer door. Ajata bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezcano is nu in balbezit. Lezcano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Kiełbowicz speelt de bal door. Lezcano is nu in balbezit. Fummelberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezcano verovert de bal door een tackle van achteren. Lezcano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Jianu passt de bal zonder na te denken. Buldrighini rent richting de bal. Buldrighini passt de bal met de wreef. Fey is nu in balbezit. Fey schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
inter de mdq - Posadas AA 1:0

18e minuut.
Desmery geeft de bal voor. Inworp. Barazzutti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buldrighini is nu in balbezit. Buldrighini geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Punga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Kiełbowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kunčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunčić geeft een hoge lob. Lezcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezcano geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Buldrighini probeert naar een medespeler te passen. Barazzutti is nu in balbezit. Barazzutti met een sublieme pass. Fey bereikt de bal nog maar net als eerste. Fey schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: inter de mdq 57%, Posadas AA 43%.
inter de mdq - Posadas AA 1:0

50e minuut.
Szücs passt de bal zonder na te denken. Ajata heeft problemen om de bal te vangen. Bujor met een sublieme pass. Jianu rent richting de bal. Jianu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Cartier met een sublieme pass. Barazzutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipień begaat een overtreding. Lipień krijgt een gele kaart.

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Fey stond buitenspel. Punga neemt vlug de vrije trap. Jianu kopt de bal weg. Fey bereikt de bal nog maar net als eerste. Fey draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kunčić met een sublieme pass. Ajata rent richting de bal. Met opzet legt Kiełbowicz zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kiełbowicz naar de kleedkamers voor een vroege douche.

71e minuut.
Wahab verovert de bal door een tackle van achteren. Kunčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunčić met een sublieme pass. Lezcano is nu in balbezit. Lezcano draait met de bal, schiet en ... Fagerås probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Wahab geeft een hoge lob. Ţugulea is nu in balbezit. Bujor begaat een overtreding. Bujor krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Inworp. Fummelberg met een snelle inworp. Barazzutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Barazzutti geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: inter de mdq 54%, Posadas AA 46%.
inter de mdq - Posadas AA 1:0