Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.05
  • Stadion: Elpincha Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5100
Elpincha Central Goya
442 Tactiek Temporada 23`
47% Balbezit 53%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 57
adequate Schieten very good
good Passen solid
good Verdedigen very good


1e minuut.
Buscaglia is nu in balbezit. Buscaglia geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biševac met de inworp. Paliga geeft de bal voor. Hnida kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Truie krijgt zijn hoofd ertegen. Hnida probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elpincha - Central Goya 0:1

4e minuut.
Przyłuski kopt de bal weg. Biševac bereikt de bal nog maar net als eerste. Biševac speelt de bal door. Paliga is nu in balbezit. Paliga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Biševac bereikt de bal nog maar net als eerste. Biševac geeft een lange en hoge pass. Daar is May, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biševac geeft een hoge lob. Truie springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Vida is nu in balbezit. Przyłuski verovert de bal door een tackle van achteren. Przyłuski probeert naar een medespeler te passen. Paliga rent richting de bal. Paliga draait met de bal, schiet en ... Hnida bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Elpincha - Central Goya 0:2

11e minuut.
Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliga rent richting de bal. Paliga passt de bal in één keer door. Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Paliga heeft problemen om de bal te vangen. Paliga probeert naar een medespeler te passen. Truie controleert de bal met de borst. Paliga rent richting de bal. Paliga haalt uit met een fantastische trap. Hnida bokst de bal weg. Buscaglia heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elpincha - Central Goya 0:3

20e minuut.
Ester onderschept slim de pass. Ester probeert naar een medespeler te passen. Mundy probeert naar een medespeler te passen. Truie rent richting de bal. Truie schiet op doel. Hnida probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fenčák zal de hoekschop nemen. Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Szalewicz geeft de bal voor. Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciabatti rent richting de bal. Truie verovert de bal door een tackle van achteren. Truie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Fenčák speelt de bal door. Truie is nu in balbezit. Truie schiet op doel. Buscaglia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hnida maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elpincha - Central Goya 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elpincha 71%, Central Goya 29%.
Elpincha - Central Goya 0:4

48e minuut.
Przyłuski kopt de bal weg. Truie heeft problemen om de bal te vangen. Ciabatti onderschept slim de pass. Paliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliga schiet op doel. Hnida bokst de bal weg.

61e minuut.
Mundy speelt de bal door. Paliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliga speelt de bal door. Truie rent richting de bal. Truie haalt uit met een fantastische trap. Hnida probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Ciabatti rent richting de bal. Paliga verovert de bal door een tackle van achteren. Paliga geeft een hoge lob. Truie krijgt zijn hoofd ertegen. Hnida probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elpincha - Central Goya 0:5

67e minuut.
Hnida trapt de bal weg. Daar is Przyłuski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przyłuski probeert naar een medespeler te passen. Truie rent richting de bal. Truie schiet op doel. Hnida verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Saporiti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt May de bal. Biševac bereikt de bal nog maar net als eerste. Biševac geeft een hoge lob. Truie springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Przyłuski speelt de bal door. Daar is Truie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paliga met een sublieme pass. Truie rent richting de bal. Truie haalt uit met een fantastische trap. Hnida kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elpincha 70%, Central Goya 30%.
Elpincha - Central Goya 0:5