Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.05
  • Stadion: El Fortin
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 13480
mardelvelez Sportivo Videla 1995
2rct Tactiek lateral def
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
27 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
54.3 gemiddelde waardering 31.6
uitstekend Schieten matig
goed Passen goed
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Hadler passt de bal zonder na te denken. Siikaoja geeft een hoge lob. Drapała rent richting de bal. Drapała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mardelvelez - Sportivo Videla 1995 1:0

2e minuut.
Klungelig pakt Milenković de bal. Drapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Drapała passt de bal zonder na te denken. Martin is nu in balbezit. Martin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Karavitis trapt de bal weg. Siikaoja kopt de bal weg. Daar is Soete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milenković rent richting de bal. Milenković draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nalerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalerio haalt uit met een fantastische trap. Zuch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Pairo geeft de bal voor. Soete zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Martin is nu in balbezit. Martin geeft een hoge lob. Voivodas springt en kopt de bal. Karavitis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mardelvelez - Sportivo Videla 1995 2:0

12e minuut.
Voivodas geeft een hoge lob. Karavitis speelt de bal door. Hadler kopt de bal weg. Voivodas rent richting de bal. Voivodas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Siikaoja heeft problemen om de bal te vangen. Siikaoja passt de bal in één keer door. Drapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
mardelvelez - Sportivo Videla 1995 3:0

29e minuut.
Voivodas is nu in balbezit. Voivodas geeft de bal voor. Martin probeert de bal aan de voet te houden. Drapała rent richting de bal. Drapała schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Dutkiewicz kopt de bal weg. Daar is Soete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siikaoja probeert naar een medespeler te passen. Drapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Drapała schiet op doel. Karavitis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Drapała passt de bal met de wreef. Dutkiewicz is nu in balbezit. Dutkiewicz passt de bal met de wreef. Daar is Voivodas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voivodas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Soete speelt de bal door. Hadler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadler passt de bal in één keer door. Daar is Drapała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drapała schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Caturegli bereikt de bal nog maar net als eerste. Caturegli geeft de bal voor. Buonanotte kopt de bal weg. Voivodas bereikt de bal nog maar net als eerste. Voivodas schiet op doel. De bal raakt de paal. Karavitis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Hadler verovert de bal door een tackle van achteren. Hadler probeert naar een medespeler te passen. Martin is nu in balbezit. Martin schiet op doel. Karavitis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mardelvelez - Sportivo Videla 1995 4:0

42e minuut.
Verkerk met een sublieme pass. Siikaoja is nu in balbezit. Siikaoja passt de bal in één keer door. Dutkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutkiewicz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mardelvelez 29%, Sportivo Videla 1995 71%.
mardelvelez - Sportivo Videla 1995 4:0

53e minuut.
Galanda rent richting de bal. Nalerio rent richting de bal. Galanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalerio is nu in balbezit. Nalerio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Dutkiewicz met een sublieme pass. Siikaoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Siikaoja passt de bal in één keer door. Hadler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Shinkman is nu in balbezit. Martin onderschept slim de pass. Martin met een sublieme pass. Drapała rent richting de bal. Drapała haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Drapała verovert de bal door een tackle van achteren. Drapała speelt de bal door. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin schiet op doel. Karavitis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mardelvelez - Sportivo Videla 1995 5:0

68e minuut.
Doeltrap. Dell`Aquila komt het veld opgelopen. Serek komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avram komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Serek is nu in balbezit. Avram is nu in balbezit. Serek bereikt de bal nog maar net als eerste. Serek schiet op doel. Karavitis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mardelvelez - Sportivo Videla 1995 6:0

80e minuut.
Dutkiewicz geeft de bal voor. Chorchilo kopt de bal weg. Klungelig pakt Pairo de bal. Serek rent richting de bal. Serek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Chorchilo heeft problemen om de bal te vangen. Avram rent richting de bal. Avram haalt uit met een fantastische trap. Serek probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Daar is Serek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chorchilo geeft een lange en hoge pass. Siikaoja kopt de bal weg. Drapała rent richting de bal. Drapała haalt uit met een fantastische trap. Karavitis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Serek rent richting de bal. Serek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mardelvelez - Sportivo Videla 1995 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mardelvelez 27%, Sportivo Videla 1995 73%.
mardelvelez - Sportivo Videla 1995 7:0