Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Tibieros San Colon
nodess Tactiek 442
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 24.2
adequate Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen weak


3e minuut.
Shesterniov is nu in balbezit. Maggiolo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Shesterniov raakt geblesseerd tijdens het duel. Pangraţiu neemt de penalty, wat een uithaal! Schiaffini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tibieros - San Colon 1:0

5e minuut.
Soto met een sublieme pass. Rokotovich is nu in balbezit. Rokotovich passt de bal in één keer door. Shesterniov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shesterniov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Schiaffini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Maggiolo verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Verón is nu in balbezit. Rokotovich onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alcalde. Alcalde krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Rokotovich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rokotovich met een snel genomen vrije trap. Pareto heeft problemen om de bal te vangen. Pangraţiu probeert naar een medespeler te passen. Shesterniov rent richting de bal. Shesterniov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Shesterniov bereikt de bal nog maar net als eerste. Piaget rent richting de bal. Piaget passt de bal in één keer door. Shesterniov is nu in balbezit. Shesterniov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Shesterniov is nu in balbezit. Maggiolo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shesterniov raakt geblesseerd tijdens het duel. Pangraţiu met een snel genomen vrije trap. Shesterniov is nu in balbezit. Shesterniov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tibieros - San Colon 2:0

33e minuut.
Pangraţiu met een sublieme pass. Rokotovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokotovich probeert naar een medespeler te passen. Piaget bereikt de bal nog maar net als eerste. Piaget draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Pangraţiu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Piaget de bal. Piaget passt de bal zonder na te denken. Shesterniov is nu in balbezit. Shesterniov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Soto passt de bal in één keer door. Piaget bereikt de bal nog maar net als eerste. Piaget passt de bal met de wreef. Shesterniov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shesterniov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Soto is nu in balbezit. Soto passt de bal zonder na te denken. Shesterniov rent richting de bal. Shesterniov schiet op doel. Maggiolo probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Soto passt de bal in één keer door. Shesterniov rent richting de bal. Shesterniov draait met de bal, schiet en ... Schiaffini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tibieros - San Colon 3:0

45e minuut.
Piaget rent richting de bal. Piaget geeft een lange en hoge pass. Corbal heeft problemen om de bal te vangen. Shesterniov rent richting de bal. Shesterniov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Tibieros 30%, San Colon 70%.
Los Tibieros - San Colon 3:0

55e minuut.
Andreani rent richting de bal. Pangraţiu onderschept slim de pass. Pangraţiu passt de bal in één keer door. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tibieros - San Colon 4:0

60e minuut.
Inworp. Rokotovich met een snelle inworp. Soto is nu in balbezit. Soto geeft een lange en hoge pass. Schiaffini probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Schiaffini trapt de bal weg van het doel. Pangraţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangraţiu passt de bal zonder na te denken. Shesterniov is nu in balbezit. Shesterniov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Corbal speelt de bal door. Pangraţiu rent richting de bal. Pangraţiu probeert naar een medespeler te passen. Shesterniov is nu in balbezit. Shesterniov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Schiaffini met een harde bal richting middenveld. Soto kopt de bal weg. Klungelig pakt Corbal de bal. Shesterniov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shesterniov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Rokotovich is nu in balbezit. Soto is nu in balbezit. Rokotovich met een sublieme pass. Shesterniov is nu in balbezit. Shesterniov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Schiaffini met een harde bal richting middenveld. Pangraţiu is nu in balbezit. Pangraţiu passt de bal met de wreef. Shesterniov rent richting de bal. Shesterniov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Schiaffini met een harde bal richting middenveld. Soto kopt de bal weg. Klungelig pakt Millaray de bal. Shesterniov rent richting de bal. Shesterniov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tibieros - San Colon 5:0

82e minuut.
Andreani rent richting de bal. Pangraţiu verovert de bal door een tackle van achteren. Pangraţiu geeft een hoge lob. Shesterniov is nu in balbezit. Shesterniov draait met de bal, schiet en ... Schiaffini bokst de bal weg.

85e minuut.
Maggiolo probeert naar een medespeler te passen. Piaget bereikt de bal nog maar net als eerste. Piaget geeft de bal voor. Rokotovich is nu in balbezit. Rokotovich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Tibieros 18%, San Colon 82%.
Los Tibieros - San Colon 5:0