Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.05
  • Stadion: LartameuFC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3340
LartameuFC defensores de karin
433 Tactiek 11111
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 30.3
weak Schieten formidable
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Na een snelle pass probeert Adams de bal onder controle te krijgen. Adams probeert naar een medespeler te passen. Nocioni is nu in balbezit. Nocioni haalt uit met een fantastische trap. Petrucci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LartameuFC - defensores de karin 0:1

4e minuut.
Irulegui raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Usandizaga komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Fesquet rent richting de bal. Usandizaga verovert de bal door een tackle van achteren. Usandizaga speelt de bal door. Nocioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nocioni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LartameuFC - defensores de karin 0:2

12e minuut.
Usandizaga rent richting de bal. Usandizaga passt de bal in één keer door. Pinamico probeert naar een medespeler te passen. Nocioni is nu in balbezit. Nocioni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Machetti geeft een lange en hoge pass. Eluchans probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Usandizaga met een sublieme pass. Nocioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nocioni schiet op doel. Petrucci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Nocioni is nu in balbezit. Benedetich is nu in balbezit. Nocioni verovert de bal door een tackle van achteren. Nocioni schiet op doel. Petrucci probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Usandizaga kopt de bal weg. Pinamico is nu in balbezit. Pinamico passt de bal met de wreef. Usandizaga is nu in balbezit. Usandizaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Usandizaga passt de bal zonder na te denken. Garştea rent richting de bal. Garştea geeft een hoge lob. Nocioni rent richting de bal. Nocioni haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Trastowski rent richting de bal. Garştea rent richting de bal. Garştea geeft een lange en hoge pass. Nocioni rent richting de bal. Nocioni haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Trastowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Machetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Garştea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Garştea is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

30e minuut.
Inworp. Usandizaga met een snelle inworp. Pinamico speelt de bal door. Nocioni controleert de bal met de borst. Nocioni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De Souza onderschept slim de pass. De Souza speelt de bal door. Butler rent richting de bal. Nocioni onderschept slim de pass. Nocioni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LartameuFC - defensores de karin 0:3

37e minuut.
De Souza is nu in balbezit. Usandizaga verovert de bal door een tackle van achteren. Usandizaga met een sublieme pass. Daar is Nocioni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nocioni schiet op doel. De bal raakt de paal. Trastowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trastowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LartameuFC - defensores de karin 0:4

38e minuut.
Eluchans speelt de bal door. Klungelig pakt Machetti de bal. Trastowski rent richting de bal. Trastowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Fontana probeert naar een medespeler te passen. Ñanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Nocioni onderschept slim de pass. Nocioni haalt uit met een fantastische trap. Petrucci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LartameuFC - defensores de karin 0:5

43e minuut.
Daar is Machetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nocioni verovert de bal door een tackle van achteren. De Souza rent richting de bal. Nocioni verovert de bal door een tackle van achteren. Nocioni draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LartameuFC 77%, defensores de karin 23%.
LartameuFC - defensores de karin 0:5

47e minuut.
Nocioni rent richting de bal. Trastowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trastowski haalt uit met een fantastische trap. Petrucci werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Benedetich probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LartameuFC - defensores de karin 0:6

50e minuut.
Eluchans bereikt de bal nog maar net als eerste. Depascale onderschept slim de pass. Machetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Eluchans is nu in balbezit. Eluchans draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Trastowski probeert de bal met de borst te controleren. Trastowski geeft een hoge lob. Nocioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nocioni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LartameuFC - defensores de karin 0:7

58e minuut.
Fontana speelt de bal door. Usandizaga is nu in balbezit. Pinamico is nu in balbezit. Pinamico haalt uit met een fantastische trap. Petrucci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LartameuFC - defensores de karin 0:8

61e minuut.
Pinamico verovert de bal door een tackle van achteren. Pinamico speelt de bal door. Nocioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nocioni schiet op doel. Petrucci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LartameuFC - defensores de karin 0:9

63e minuut.
Pinamico geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gavatorta de bal onder controle te krijgen. Nocioni is nu in balbezit. Trastowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trastowski haalt uit met een fantastische trap. Petrucci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LartameuFC - defensores de karin 0:10

64e minuut.
Butler geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert De Souza de bal onder controle te krijgen. Nocioni is nu in balbezit. Nocioni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LartameuFC - defensores de karin 0:11

65e minuut.
Eluchans met een sublieme pass. Adams heeft problemen om de bal te vangen. Nocioni onderschept slim de pass. Nocioni haalt uit met een fantastische trap. Petrucci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Hielardo de bal. Trastowski rent richting de bal. Trastowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LartameuFC - defensores de karin 0:12

69e minuut.
Villa onderschept slim de pass. Villa geeft een lange en hoge pass. Nocioni is nu in balbezit. Nocioni haalt uit met een fantastische trap. Petrucci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LartameuFC - defensores de karin 0:13

74e minuut.
Ñanco rent richting de bal. Trastowski rent richting de bal. Trastowski passt de bal met de wreef. Nocioni is nu in balbezit. Nocioni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LartameuFC - defensores de karin 0:14

76e minuut.
Pinamico geeft een lange en hoge pass. Trastowski rent richting de bal. Trastowski passt de bal met de wreef. Nocioni rent richting de bal. Nocioni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Hielardo geeft een hoge lob. Inworp. Trastowski met een snelle inworp. Nocioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nocioni haalt uit met een fantastische trap. Petrucci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Adams is nu in balbezit. Fesquet bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Usandizaga. Usandizaga krijgt een gele kaart. Fesquet wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

84e minuut.
Hielardo is nu in balbezit. Trastowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trastowski passt de bal zonder na te denken. Nocioni rent richting de bal. Nocioni draait met de bal, schiet en ... Petrucci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LartameuFC - defensores de karin 0:15

87e minuut.
Benedetich probeert de bal aan de voet te houden. Hielardo is nu in balbezit. Trastowski onderschept slim de pass. Trastowski kan de bal niet met de borst controleren. Trastowski draait met de bal, schiet en ... Petrucci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Trastowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trastowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Nocioni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nocioni schiet op doel. Petrucci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LartameuFC - defensores de karin 0:16

89e minuut.
Eluchans met een sublieme pass. Adams rent richting de bal. Nocioni verovert de bal door een tackle van achteren. Nocioni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LartameuFC 71%, defensores de karin 29%.
LartameuFC - defensores de karin 0:16