Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sportivo Videla 1995 Los Tibieros
lateral def Tactiek nodess
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.1 gemiddelde waardering 47.6
zwak Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
zwak Verdedigen goed


3e minuut.
Peralta probeert naar een medespeler te passen. Stefaniak is nu in balbezit. Stefaniak geeft een hoge lob. Koçaner springt en kopt de bal. Karavitis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Videla 1995 - Los Tibieros 0:1

6e minuut.
Koçaner kopt de bal weg. Pairo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta onderschept slim de pass. Koçaner is nu in balbezit. Koçaner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Rodriguez rent richting de bal. Rodriguez met een sublieme pass. Peralta geeft de bal voor. Koçaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçaner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Pangraţiu speelt de bal door. Rodriguez heeft problemen om de bal te vangen. Rodriguez geeft een lange en hoge pass. Koçaner is nu in balbezit. Koçaner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Videla 1995 - Los Tibieros 0:2

23e minuut.
Pairo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shinkman komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Doeltrap. Karavitis trapt de bal weg. Peralta kopt de bal weg. Koçaner is nu in balbezit. Koçaner haalt uit met een fantastische trap. Karavitis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Pangraţiu is nu in balbezit. Pangraţiu passt de bal zonder na te denken. Koçaner rent richting de bal. Koçaner schiet op doel. Luntz probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Buonanotte kopt de bal weg. Hagiu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Milenković. Milenković krijgt een gele kaart. Hagiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Stefaniak met een snel genomen vrije trap. Koçaner krijgt zijn hoofd ertegen. Karavitis bokst de bal weg.

39e minuut.
Koçaner passt de bal met de wreef. Pangraţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangraţiu haalt uit met een fantastische trap. Caturegli probeert de bal aan de voet te houden. Peralta geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Stefaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefaniak geeft een hoge lob. Buonanotte kan de bal niet met de borst controleren. Koçaner rent richting de bal. Koçaner schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Stefaniak met een sublieme pass. Peralta is nu in balbezit. Peralta geeft een lange en hoge pass. Koçaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçaner draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Karavitis bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportivo Videla 1995 67%, Los Tibieros 33%.
Sportivo Videla 1995 - Los Tibieros 0:2

47e minuut.
Pangraţiu rent richting de bal. Pangraţiu geeft een lange en hoge pass. Buonanotte kan de bal niet met de borst controleren. Koçaner rent richting de bal. Koçaner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez geeft de bal voor. Pangraţiu rent richting de bal. Pangraţiu draait met de bal, schiet en ... Karavitis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Videla 1995 - Los Tibieros 0:3

61e minuut.
Stefaniak probeert de bal met de borst te controleren. Stefaniak geeft een hoge lob. Luntz is nu in balbezit. Koçaner verovert de bal door een tackle van achteren. Koçaner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Videla 1995 - Los Tibieros 0:4

65e minuut.
Peralta is nu in balbezit. Peralta geeft een hoge lob. Klungelig pakt Caturegli de bal. Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Rodriguez rent richting de bal. Rodriguez geeft de bal voor. Koçaner rent richting de bal. Koçaner haalt uit met een fantastische trap. Karavitis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Videla 1995 - Los Tibieros 0:5

87e minuut.
Tano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez speelt de bal door. Stefaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefaniak geeft een hoge lob. Koçaner springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Rodriguez passt de bal zonder na te denken. Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta met een sublieme pass. Koçaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçaner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportivo Videla 1995 63%, Los Tibieros 37%.
Sportivo Videla 1995 - Los Tibieros 0:5