Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
el 99 KIARA
532 Tactiek +mucho pa golear
50% Balbezit 50%
73% Spel op eigen helft 27%
6 Doelpogingen 33
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 59.7
zeer goed Schieten uitmuntend
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Madrigal rent richting de bal. Vangione legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Madrigal raakt geblesseerd tijdens het duel. Cohen legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Rogozneanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
el 99 - KIARA 0:1

3e minuut.
Paulón rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paulón met een snelle inworp. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Battaglia passt de bal met de wreef. Vangione heeft problemen om de bal te vangen. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Möller geeft een lange en hoge pass. Inworp. Krasicki met een snelle inworp. Cohen rent richting de bal. Cohen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Raymonda controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Raimilla maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Madrigal kopt de bal weg. Klungelig pakt Cohen de bal. Cohen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Krasicki passt de bal met de wreef. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
el 99 - KIARA 0:2

20e minuut.
Möller geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krasicki met de inworp. Cohen geeft een hoge lob. Madrigal krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Paulón rent richting de bal. Moll verovert de bal door een tackle van achteren. Moll geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fonseca de bal. Fonseca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Cohen met een sublieme pass. Minujin speelt de bal door. Madrigal rent richting de bal. Madrigal draait met de bal, schiet en ... Rogozneanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Pastoriza geeft de bal voor. Madrigal rent richting de bal. Battaglia begaat een overtreding. Battaglia krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Pastoriza passt de bal met de wreef. Paulón heeft problemen om de bal te vangen. Paulón probeert naar een medespeler te passen. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal schiet op doel. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Battaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Battaglia geeft een lange en hoge pass. Paulón kopt de bal weg. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Senesi heeft problemen om de bal te vangen. Altrichter bereikt de bal nog maar net als eerste. Altrichter geeft een lange en hoge pass. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Senesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrillargues verovert de bal door een tackle van achteren. Gabrillargues met een sublieme pass. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca draait met de bal, schiet en ... Galvis bokst de bal weg. Klungelig pakt Raimilla de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
el 99 - KIARA 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el 99 70%, KIARA 30%.
el 99 - KIARA 1:2

49e minuut.
Minujin passt de bal met de wreef. Krasicki rent richting de bal. Krasicki probeert naar een medespeler te passen. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Rogozneanu met een sublieme pass. Pastoriza kopt de bal weg. Battaglia rent richting de bal. Madrigal onderschept slim de pass. Madrigal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Senesi met een snelle inworp. Gabrillargues is nu in balbezit. Cohen verovert de bal door een tackle van achteren. Cohen schiet op doel. Rogozneanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
el 99 - KIARA 1:3

60e minuut.
Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal is nu in balbezit. Cohen rent richting de bal. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
el 99 - KIARA 1:4

65e minuut.
Marchetti geeft een hoge lob. Raymonda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Raimilla kopt de bal weg. Battaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal onderschept slim de pass. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
el 99 - KIARA 1:5

82e minuut.
Madrigal krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Devtek de bal. Battaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal onderschept slim de pass. Madrigal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Battaglia geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Senesi de bal. Fonseca rent richting de bal. Fonseca draait met de bal, schiet en ... Galvis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
el 99 - KIARA 2:5

87e minuut.
Inworp. Raimilla met de inworp. Paulón rent richting de bal. Paulón geeft een hoge lob. Madrigal krijgt zijn hoofd ertegen. Rogozneanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Paulón geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Padavona de bal. Paulón onderschept slim de pass. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Battaglia verovert de bal door een tackle van achteren. Moll probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cohen de bal. Cohen geeft een hoge lob. Moll probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el 99 75%, KIARA 25%.
el 99 - KIARA 2:5