Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BARILOCHE Bioshock FC
FTB Tactiek Tactica N°1
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 48.2
good Schieten good
solid Passen solid
good Verdedigen good


5e minuut.
Olszanecki geeft een lange en hoge pass. Cuca kopt de bal weg. Varela heeft problemen om de bal te vangen. Trung Việt is nu in balbezit. Trung Việt haalt uit met een fantastische trap. Kishishev bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARILOCHE - Bioshock FC 0:1

9e minuut.
Duisić verovert de bal door een tackle van achteren. Romańczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Romańczuk geeft een hoge lob. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio draait met de bal, schiet en ... Stoffelen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Cuca met een sublieme pass. Chiţulescu geeft een lange en hoge pass. Rubio probeert de bal met de borst te controleren. Rubio haalt uit met een fantastische trap. Stoffelen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Garneri met de inworp. Wężowiecki rent richting de bal. Wężowiecki geeft een lange en hoge pass. Rubio rent richting de bal. Rubio haalt uit met een fantastische trap. Stoffelen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC BARILOCHE - Bioshock FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BARILOCHE 48%, Bioshock FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC BARILOCHE - Bioshock FC 1:1

49e minuut.
Hejdo rent richting de bal. Hejdo passt de bal met de wreef. Lowe is nu in balbezit. Lowe draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

52e minuut.
Hejdo kopt de bal weg. Trung Việt is nu in balbezit. Kanatçı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kanatçı krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Županski bereikt de bal nog maar net als eerste. Romańczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Romańczuk speelt de bal door. Garneri is nu in balbezit. Garneri schiet op doel. Stoffelen bokst de bal weg.

72e minuut.
Olszanecki kopt de bal weg. Való bereikt de bal nog maar net als eerste. Való geeft een hoge lob. Rubio is nu in balbezit. Rubio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Kanatçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe onderschept slim de pass. Lowe passt de bal in één keer door. Trung Việt is nu in balbezit. Trung Việt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Való geeft de bal voor. Rubio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tejedor. Tejedor krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Inworp. Sabău komt het veld opgelopen. Gherghel komt het veld opgelopen. Esquivel komt het veld opgelopen. Varlamov komt het veld opgelopen. Calcerini komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BARILOCHE 39%, Bioshock FC 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC BARILOCHE - Bioshock FC 1:1