Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.06
  • Stadion: naimfc Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
naimfc los mágicos plus
Normal Tactiek DA
38% Balbezit 62%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 34
zwak Schieten matig
slecht Passen matig
slecht Verdedigen goed


6e minuut.
Cavallo kan de bal niet met de borst controleren. Granilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Granilo passt de bal in één keer door. Pajčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajčin schiet op doel. Mane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Passaro probeert naar een medespeler te passen. Chomakhidze rent richting de bal. Chomakhidze passt de bal met de wreef. Wawrzak rent richting de bal. Wawrzak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Crisenti heeft problemen om de bal te vangen. Pajčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffour rent richting de bal. Pajčin onderschept slim de pass. Pajčin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Granilo probeert naar een medespeler te passen. Chomakhidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chomakhidze geeft de bal voor. Hoàng Trọng rent richting de bal. Hoàng Trọng schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Crisenti kopt de bal weg. Chomakhidze probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hoàng Trọng is nu in balbezit. Pajčin is nu in balbezit. Pajčin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Mane trapt de bal weg. Chomakhidze kopt de bal weg. Pajčin heeft problemen om de bal te vangen. Wawrzak is nu in balbezit. Wawrzak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
naimfc - los mágicos plus 0:1

42e minuut.
Daar is Pajčin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crisenti rent richting de bal. Pajčin verovert de bal door een tackle van achteren. Wawrzak is nu in balbezit. Wawrzak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
naimfc - los mágicos plus 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: naimfc 78%, los mágicos plus 22%.
naimfc - los mágicos plus 0:2

63e minuut.
Rais geeft een lange en hoge pass. Wawrzak kopt de bal weg. Brusco probeert de bal aan de voet te houden. Hoàng Trọng rent richting de bal. Hoàng Trọng schiet op doel. Mane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Misztela probeert naar een medespeler te passen. Chomakhidze rent richting de bal. Duffour rent richting de bal. Chomakhidze onderschept slim de pass. Chomakhidze geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Burtovoy rent richting de bal. Chomakhidze onderschept slim de pass. Pajčin is nu in balbezit. Hoàng Trọng rent richting de bal. Hoàng Trọng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Rais geeft een lange en hoge pass. Pajčin is nu in balbezit. Klungelig pakt Pajčin de bal. Hoàng Trọng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Trọng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
naimfc - los mágicos plus 0:3

85e minuut.
Klungelig pakt Cornejo de bal. Hoàng Trọng bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornejo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hoàng Trọng is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chomakhidze met een snel genomen vrije trap. Mane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wawrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
naimfc - los mágicos plus 0:4

87e minuut.
Cornejo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Burtovoy de bal. Wawrzak is nu in balbezit. Pajčin is nu in balbezit. Pajčin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: naimfc 73%, los mágicos plus 27%.
naimfc - los mágicos plus 0:4