Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Capitán América FC Lanús f.c
451 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
20 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.9 gemiddelde waardering 20.4
uitstekend Schieten zwak
matig Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Vismara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Depetri rent richting de bal. Massini begaat een overtreding. Depetri raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

18e minuut.
Massini heeft problemen om de bal te vangen. Aquise rent richting de bal. Aquise speelt de bal door. Barbudo Cabeludo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbudo Cabeludo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ramos trapt de bal weg. Rotela kopt de bal weg. Massot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hazeldine is nu in balbezit. Hazeldine geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Doeltrap. Stiglitz met een harde bal richting middenveld. Aquise kopt de bal weg. Daar is Barbudo Cabeludo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbudo Cabeludo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barbudo Cabeludo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbudo Cabeludo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Massini geeft een hoge lob. Rothschild kopt de bal weg. Klungelig pakt Rotela de bal. Barbudo Cabeludo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbudo Cabeludo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Rotela heeft problemen om de bal te vangen. Garland bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotela onderschept slim de pass. Barbudo Cabeludo rent richting de bal. Barbudo Cabeludo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Capitán América FC - Lanús f.c 1:0

31e minuut.
Pillampel geeft een lange en hoge pass. Rothschild bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbudo Cabeludo onderschept slim de pass. Barbudo Cabeludo draait met de bal, schiet en ... Paine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capitán América FC - Lanús f.c 2:0

33e minuut.
Stiglitz trapt de bal weg van het doel. Rañileufu kopt de bal weg. Daar is Paillole, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onedotzero is nu in balbezit. Onedotzero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Dachary is nu in balbezit. Garland probeert naar een medespeler te passen. Barbudo Cabeludo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbudo Cabeludo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Capitán América FC - Lanús f.c 3:0

38e minuut.
Pillampel rent richting de bal. Aquise rent richting de bal. Aquise passt de bal met de wreef. Barbudo Cabeludo is nu in balbezit. Barbudo Cabeludo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Paine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Riquelme bereikt de bal nog maar net als eerste. Riquelme probeert naar een medespeler te passen. Barbudo Cabeludo rent richting de bal. Barbudo Cabeludo draait met de bal, schiet en ... Paine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capitán América FC - Lanús f.c 4:0

43e minuut.
Massini kopt de bal weg. Daar is Garland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbudo Cabeludo bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Barbudo Cabeludo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbudo Cabeludo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Capitán América FC - Lanús f.c 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capitán América FC 46%, Lanús f.c 54%.
Capitán América FC - Lanús f.c 5:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pillampel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aquise speelt de bal door. Barbudo Cabeludo is nu in balbezit. Barbudo Cabeludo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Aquise geeft de bal voor. Onedotzero bereikt de bal nog maar net als eerste. Riquelme rent richting de bal. Onedotzero verovert de bal door een tackle van achteren. Onedotzero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Capitán América FC - Lanús f.c 5:1

55e minuut.
Lindenboin kopt de bal weg. Klungelig pakt Rañileufu de bal. Rañileufu met een sublieme pass. Barbudo Cabeludo is nu in balbezit. Barbudo Cabeludo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Popíchal geeft een hoge lob. Cirio rent richting de bal. Barbudo Cabeludo onderschept slim de pass. Barbudo Cabeludo schiet op doel. Paine werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

70e minuut.
Dachary verovert de bal door een tackle van achteren. Dachary geeft een lange en hoge pass. Daar is Rothschild, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbudo Cabeludo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbudo Cabeludo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Depetri speelt de bal door. Garland met een sublieme pass. Klungelig pakt Paillole de bal. Onedotzero is nu in balbezit. Onedotzero haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Popíchal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paillole is nu in balbezit. Paillole schiet op doel. Na een snelle pass probeert Popíchal de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hazeldine zal de hoekschop nemen. Massini is nu in balbezit. Massini geeft een lange en hoge pass. Barbudo Cabeludo is nu in balbezit. Barbudo Cabeludo haalt uit met een fantastische trap. Paine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barbudo Cabeludo is nu in balbezit. Barbudo Cabeludo haalt uit met een fantastische trap. Paine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capitán América FC - Lanús f.c 6:1

80e minuut.
Daar is Rañileufu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aquise speelt de bal door. Barbudo Cabeludo rent richting de bal. Barbudo Cabeludo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cirio de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Klungelig pakt Massot de bal. Hazeldine verovert de bal door een tackle van achteren. Hazeldine met een sublieme pass. Onedotzero rent richting de bal. Onedotzero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capitán América FC 49%, Lanús f.c 51%.
Capitán América FC - Lanús f.c 6:1