Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Locura Xeneize Patagonia Rebelde
ser.villano Tactiek 4-3-3
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 10
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 5
40.6 gemiddelde waardering 40.5
good Schieten good
good Passen good
adequate Verdedigen adequate


9e minuut.
Saka met een sublieme pass. Bromba kopt de bal weg. Wietecha rent richting de bal. Laere verovert de bal door een tackle van achteren. Laere haalt uit met een fantastische trap. Ausanio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Laere is nu in balbezit. Laere haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Turaneli rent richting de bal. Glielmo onderschept slim de pass. Glielmo geeft de bal voor. Laere bereikt de bal nog maar net als eerste. Laere haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Locura Xeneize - Patagonia Rebelde 1:0

16e minuut.
Buitenspel voor Bahele. Goede buitenspelval van de verdediging. Petretto neemt vlug de vrije trap. Daar is Buffa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laere rent richting de bal. Laere schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Grycki is nu in balbezit. Polewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grycki onderschept slim de pass. Grycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Locura Xeneize - Patagonia Rebelde 1:1

33e minuut.
Grycki speelt de bal door. Baleiro is nu in balbezit. Ziep begaat een overtreding. Ziep krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Glielmo kopt de bal weg. van den Brom rent richting de bal. van den Brom geeft een lange en hoge pass. Valsecchi is nu in balbezit. Valsecchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Baleiro kan de bal niet met de borst controleren. Bromba met een sublieme pass. Klungelig pakt Laere de bal. Laere haalt uit met een fantastische trap. Ausanio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Locura Xeneize - Patagonia Rebelde 2:1

41e minuut.
Baleiro is nu in balbezit. Baleiro geeft een lange en hoge pass. Grycki rent richting de bal. Grycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Locura Xeneize - Patagonia Rebelde 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locura Xeneize 51%, Patagonia Rebelde 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Locura Xeneize - Patagonia Rebelde 2:2

58e minuut.
Petretto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

60e minuut.
Turaneli bereikt de bal nog maar net als eerste. Turaneli passt de bal zonder na te denken. Valsecchi is nu in balbezit. Valsecchi haalt uit met een fantastische trap. Glielmo probeert de bal aan de voet te houden. Saka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Locura Xeneize - Patagonia Rebelde 2:3

65e minuut.
Owczarz met een sublieme pass. Polewicz rent richting de bal. Grycki onderschept slim de pass. Grycki schiet op doel. Saka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
van den Brom met de inworp. Ziep is nu in balbezit. Met opzet legt Baleiro zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Baleiro naar de kleedkamers voor een vroege douche.

85e minuut.
Jarmoluk probeert naar een medespeler te passen. Kuńczak geeft een lange en hoge pass. Turaneli kopt de bal weg. Turaneli is nu in balbezit. Turaneli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Locura Xeneize - Patagonia Rebelde 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locura Xeneize 57%, Patagonia Rebelde 43%.
Locura Xeneize - Patagonia Rebelde 2:4