Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quilmeños unidos MadridReal
Normal Tactiek defensa
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
40.7 gemiddelde waardering 35.6
adequate Schieten average
average Passen average
average Verdedigen weak


2e minuut.
Romero kopt de bal weg. Lorenzato heeft problemen om de bal te vangen. Sheperd is nu in balbezit. Lorenzato verovert de bal door een tackle van achteren. Lorenzato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Matusek is nu in balbezit. Lorenzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidders begaat een overtreding. Sidders krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Schmucker probeert naar een medespeler te passen. Civelli probeert de bal aan de voet te houden. Romero is nu in balbezit. Romero haalt uit met een fantastische trap. Clausen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quilmeños unidos - MadridReal 0:1

43e minuut.
Sidders rent richting de bal. Sidders passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ladoucette de bal. Ladoucette geeft de bal voor. Padavona springt en kopt de bal. Munižaba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Quilmeños unidos - MadridReal 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quilmeños unidos 55%, MadridReal 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Quilmeños unidos - MadridReal 1:1

52e minuut.
Višeň rent richting de bal. Višeň speelt de bal door. Żuberek rent richting de bal. Matusek is nu in balbezit. Matusek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Lorenzato passt de bal in één keer door. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero verovert de bal door een tackle van achteren. Romero haalt uit met een fantastische trap. Clausen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quilmeños unidos - MadridReal 1:2

72e minuut.
Višeň is nu in balbezit. Višeň passt de bal in één keer door. Udrea is nu in balbezit. Padavona rent richting de bal. Padavona draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Sheperd kan de bal niet met de borst controleren. Sheperd geeft de bal voor. Viera rent richting de bal. Padavona verovert de bal door een tackle van achteren. Padavona haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Żuberek verovert de bal door een tackle van achteren. Żuberek met een sublieme pass. Ottman bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero verovert de bal door een tackle van achteren. Romero schiet op doel. Clausen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quilmeños unidos 54%, MadridReal 46%.
Quilmeños unidos - MadridReal 1:2