Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.06
  • Stadion: Lanús f.c Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2976
Lanús f.c los mágicos plus
Normal Tactiek DA
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
3 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 33.3
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen good


1e minuut.
Onedotzero passt de bal in één keer door. Cirio rent richting de bal. Cirio met een sublieme pass. Daar is Wawrzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wawrzak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Granilo met een snelle inworp. Chomakhidze rent richting de bal. Chomakhidze passt de bal zonder na te denken. Pajčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajčin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Halter met een sublieme pass. Pajčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rañileufu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rañileufu krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Pajčin is nu in balbezit. Pajčin geeft een hoge lob. Garland heeft problemen om de bal te vangen. Wawrzak rent richting de bal. Wawrzak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Chomakhidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chomakhidze passt de bal zonder na te denken. Wawrzak rent richting de bal. Pajčin is nu in balbezit. Pajčin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lanús f.c - los mágicos plus 0:1

28e minuut.
Granilo geeft een hoge lob. Hoàng Trọng rent richting de bal. Hoàng Trọng haalt uit met een fantastische trap. Wawrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanús f.c - los mágicos plus 0:2

33e minuut.
Cirio controleert de bal met de borst. Pajčin is nu in balbezit. Pajčin speelt de bal door. Wawrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Pajčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Trọng is nu in balbezit. Pajčin is nu in balbezit. Hoàng Trọng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Trọng haalt uit met een fantastische trap. Paine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Rañileufu is nu in balbezit. Misztela onderschept slim de pass. Garland begaat een overtreding. Garland krijgt een gele kaart. Misztela moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Misztela kan niet meer verder spelen. Gavalovski komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Barakov kan de bal niet met de borst controleren. Barakov met een sublieme pass. Pajčin rent richting de bal. Pajčin geeft een hoge lob. Cirio speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lanús f.c 77%, los mágicos plus 23%.
Lanús f.c - los mágicos plus 0:2

49e minuut.
Hazeldine probeert de bal aan de voet te houden. Granilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Granilo met een sublieme pass. Wawrzak rent richting de bal. Wawrzak haalt uit met een fantastische trap. Paine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rothschild is nu in balbezit. Rothschild geeft een lange en hoge pass. Chomakhidze kopt de bal weg. Hoàng Trọng is nu in balbezit. Hoàng Trọng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Garland passt de bal zonder na te denken. Gavalovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rañileufu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajčin onderschept slim de pass. Pajčin schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanús f.c - los mágicos plus 0:3

54e minuut.
Garland probeert de bal aan de voet te houden. Wawrzak rent richting de bal. Pajčin rent richting de bal. Pajčin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rothschild de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gavalovski neemt de hoekschop. Daar is Pajčin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wawrzak is nu in balbezit. Wawrzak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Paillole is nu in balbezit. Onedotzero rent richting de bal. Tudor verovert de bal door een tackle van achteren. Paillole is nu in balbezit. Paillole haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanús f.c - los mágicos plus 1:3

60e minuut.
Granilo heeft problemen om de bal te vangen. Lindenboin is nu in balbezit. Granilo onderschept slim de pass. Wawrzak is nu in balbezit. Wawrzak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanús f.c - los mágicos plus 1:4

70e minuut.
Paillole rent richting de bal. Halter verovert de bal door een tackle van achteren. Halter geeft een lange en hoge pass. Wawrzak rent richting de bal. Wawrzak draait met de bal, schiet en ... Paine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hoàng Trọng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Trọng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanús f.c - los mágicos plus 1:5

73e minuut.
Garland bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajčin verovert de bal door een tackle van achteren. Pajčin met een sublieme pass. Wawrzak is nu in balbezit. Wawrzak schiet op doel. Paine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Klungelig pakt Halter de bal. Granilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazeldine is nu in balbezit. Granilo onderschept slim de pass. Granilo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Chomakhidze geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cirio de bal. Pajčin is nu in balbezit. Pajčin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Rothschild de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Granilo met de inworp. Garland is nu in balbezit. Wawrzak verovert de bal door een tackle van achteren. Wawrzak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hoàng Trọng rent richting de bal. Hoàng Trọng schiet op doel. Rothschild probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanús f.c - los mágicos plus 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lanús f.c 77%, los mágicos plus 23%.
Lanús f.c - los mágicos plus 1:6