Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
el 99 Bioshock FC
532 Tactiek Tactica N°1
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 47.7
solid Schieten solid
solid Passen solid
solid Verdedigen good


3e minuut.
Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrillargues geeft een lange en hoge pass. Daar is Duisić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altrichter rent richting de bal. Altrichter draait met de bal, schiet en ... Stoffelen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Raymonda heeft problemen om de bal te vangen. Altrichter bereikt de bal nog maar net als eerste. Altrichter geeft de bal voor. Daar is Fonseca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fonseca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Moll geeft een lange en hoge pass. Furtado kopt de bal weg. Gabrillargues probeert naar een medespeler te passen. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca draait met de bal, schiet en ... Stoffelen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Devtek geeft de bal voor. Olszanecki met een sublieme pass. Trung Việt rent richting de bal. Trung Việt schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vangione de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Hejdo probeert naar een medespeler te passen. Trung Việt is nu in balbezit. Trung Việt passt de bal met de wreef. Lowe is nu in balbezit. Lowe draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Rogozneanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Lowe verovert de bal door een tackle van achteren. Lowe haalt uit met een fantastische trap. Daar is Trung Việt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hejdo rent richting de bal. Hejdo schiet op doel. Rogozneanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Moll geeft een hoge lob. Daar is Tejedor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altrichter probeert naar een medespeler te passen. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca schiet op doel. Stoffelen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el 99 54%, Bioshock FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
el 99 - Bioshock FC 0:0

53e minuut.
Duisić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Furtado is nu in balbezit. Furtado geeft de bal voor. Gabrillargues kopt de bal weg. Daar is Fonseca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Altrichter speelt de bal door. Raymonda is nu in balbezit. Pastoriza is nu in balbezit. Raymonda verovert de bal door een tackle van achteren. Raymonda schiet op doel. Stoffelen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Olszanecki passt de bal met de wreef. Cuca speelt de bal door. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe draait met de bal, schiet en ... Rogozneanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
el 99 - Bioshock FC 0:1

76e minuut.
Padavona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Altrichter geeft een hoge lob. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca draait met de bal, schiet en ... Stoffelen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Cuca speelt de bal door. Olszanecki met een sublieme pass. Trung Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Việt draait met de bal, schiet en ... Rogozneanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
el 99 - Bioshock FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el 99 52%, Bioshock FC 48%.
el 99 - Bioshock FC 0:2