Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los mágicos plus Capitán América FC
DA Tactiek 451
52% Balbezit 48%
30% Spel op eigen helft 70%
23 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.7 gemiddelde waardering 31.4
matig Schieten redelijk
zwak Passen zwak
matig Verdedigen zwak


1e minuut.
Daar is Barakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbudo Cabeludo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Barakov krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Barakov passt de bal zonder na te denken. Granilo rent richting de bal. Granilo probeert naar een medespeler te passen. Wawrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Chomakhidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chomakhidze speelt de bal door. Pajčin is nu in balbezit. Wawrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Rais passt de bal zonder na te denken. Hoàng Trọng is nu in balbezit. Pajčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Trọng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Trọng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Granilo met de inworp. Wawrzak rent richting de bal. Wawrzak haalt uit met een fantastische trap. Stiglitz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
los mágicos plus - Capitán América FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los mágicos plus 35%, Capitán América FC 65%.
los mágicos plus - Capitán América FC 1:0

54e minuut.
Pajčin rent richting de bal. Popíchal rent richting de bal. Pajčin onderschept slim de pass. Wawrzak rent richting de bal. Wawrzak schiet op doel. Stiglitz bokst de bal weg. Wawrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzak schiet op doel. Stiglitz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Hoàng Trọng rent richting de bal. Hoàng Trọng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los mágicos plus - Capitán América FC 2:0

65e minuut.
Ramos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Granilo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wawrzak is nu in balbezit. Wawrzak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Barakov is nu in balbezit. Barakov geeft een hoge lob. Barbudo Cabeludo rent richting de bal. Barbudo Cabeludo draait met de bal, schiet en ... Garibbo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
los mágicos plus - Capitán América FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los mágicos plus 26%, Capitán América FC 74%.
los mágicos plus - Capitán América FC 2:1