Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patagonia Rebelde KIARA
4-3-3 Tactiek +mucho pa golear
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
9 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 53.4
solid Schieten excellent
adequate Passen very good
good Verdedigen good


10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ausanio met een harde bal richting middenveld. Buffa heeft problemen om de bal te vangen. Paulón is nu in balbezit. Paulón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Raimilla met de inworp. Paulón bereikt de bal nog maar net als eerste. Buffa maakt een afschuwelijke overtreding. Buffa krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Milică is nu in balbezit. Marchetti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milică is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Owczarz met een snel genomen vrije trap. Grycki krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Galvis probeert naar een medespeler te passen. Owczarz rent richting de bal. Pastoriza geeft de bal voor. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal draait met de bal, schiet en ... Ausanio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Marchetti geeft een lange en hoge pass. Madrigal kan de bal niet met de borst controleren. Potenza is nu in balbezit. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Daar is Kuńczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pastoriza is nu in balbezit. Pastoriza met een sublieme pass. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patagonia Rebelde - KIARA 0:1

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Ubeda de bal onder controle te krijgen. Valsecchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valsecchi passt de bal in één keer door. Milică is nu in balbezit. Milică haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Turaneli rent richting de bal. Turaneli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Paulón bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Paulón de bal. Paulón geeft de bal voor. Pastoriza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastoriza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Madrigal passt de bal met de wreef. Pastoriza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastoriza passt de bal met de wreef. Potenza rent richting de bal. Potenza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Paulón met een sublieme pass. Jarmoluk speelt de bal door. Paulón is nu in balbezit. Paulón geeft de bal voor. Madrigal maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patagonia Rebelde - KIARA 0:2

41e minuut.
Potenza rent richting de bal. Jarmoluk verovert de bal door een tackle van achteren. Jarmoluk geeft de bal voor. Grycki rent richting de bal. Grycki schiet op doel. Galvis bokst de bal weg.

43e minuut.
Pastoriza passt de bal zonder na te denken. Senesi rent richting de bal. Senesi passt de bal in één keer door. Madrigal rent richting de bal. Madrigal schiet op doel. Ausanio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patagonia Rebelde 63%, KIARA 37%.
Patagonia Rebelde - KIARA 0:2

51e minuut.
Owczarz is nu in balbezit. Marchetti verovert de bal door een tackle van achteren. Marchetti geeft een lange en hoge pass. Potenza is nu in balbezit. Potenza schiet op doel. Ausanio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Grycki rent richting de bal. Grycki passt de bal in één keer door. Turaneli is nu in balbezit. Turaneli haalt uit met een fantastische trap. Galvis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Raimilla legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Baleiro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Raimilla geeft een hoge lob. Turaneli neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Owczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cohen. Owczarz raakt geblesseerd tijdens het duel. Jarmoluk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Milică is nu in balbezit. Milică schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Klungelig pakt Buffa de bal. Paulón is nu in balbezit. Paulón speelt de bal door. Potenza rent richting de bal. Potenza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Madrigal springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patagonia Rebelde - KIARA 0:3

66e minuut.
Marchetti verovert de bal door een tackle van achteren. Marchetti met een sublieme pass. Buffa is nu in balbezit. Paulón verovert de bal door een tackle van achteren. Paulón haalt uit met een fantastische trap. Ausanio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Potenza is nu in balbezit. Wietecha onderschept slim de pass. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal draait met de bal, schiet en ... Ausanio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patagonia Rebelde - KIARA 0:4

72e minuut.
Pastoriza geeft de bal voor. Daar is Paulón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paulón passt de bal in één keer door. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Raimilla maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Paulón kopt de bal weg. Wietecha heeft problemen om de bal te vangen. Madrigal rent richting de bal. Madrigal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patagonia Rebelde - KIARA 0:5

79e minuut.
Marchetti is nu in balbezit. Marchetti geeft een lange en hoge pass. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal schiet op doel. Ausanio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patagonia Rebelde - KIARA 0:6

90e minuut.
Grycki controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cohen neemt vlug de vrije trap. Pastoriza is nu in balbezit. Pastoriza geeft een hoge lob. Madrigal krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Patagonia Rebelde - KIARA 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patagonia Rebelde 68%, KIARA 32%.
Patagonia Rebelde - KIARA 0:7