Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bioshock FC los mágicos plus
Tactica N°1 Tactiek DA
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 2
6 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 32.8
zeer goed Schieten zwak
zeer goed Passen slecht
redelijk Verdedigen redelijk


16e minuut.
Lowe is nu in balbezit. Lowe met een sublieme pass. Trung Việt rent richting de bal. Trung Việt schiet op doel. Rais probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - los mágicos plus 1:0

18e minuut.
Tejedor passt de bal zonder na te denken. Olszanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszanecki passt de bal in één keer door. Lowe rent richting de bal. Lowe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - los mágicos plus 2:0

33e minuut.
Rais probeert naar een medespeler te passen. Gavalovski rent richting de bal. Lowe verovert de bal door een tackle van achteren. Lowe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - los mágicos plus 3:0

35e minuut.
Klungelig pakt Cuca de bal. Chomakhidze is nu in balbezit. Hejdo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hejdo krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Hejdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuca rent richting de bal. Hejdo rent richting de bal. Hejdo geeft de bal voor. Lowe springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Rais kopt de bal weg. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe is nu in balbezit. Lowe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe draait met de bal, schiet en ... Garibbo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bioshock FC 41%, los mágicos plus 59%.
Bioshock FC - los mágicos plus 3:0

51e minuut.
Barakov geeft een hoge lob. Duisić kopt de bal weg. Hejdo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lowe de bal. Lowe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - los mágicos plus 4:0

55e minuut.
Olszanecki onderschept slim de pass. Olszanecki probeert naar een medespeler te passen. Trung Việt is nu in balbezit. Trung Việt haalt uit met een fantastische trap. Garibbo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - los mágicos plus 5:0

58e minuut.
Olszanecki passt de bal met de wreef. Cuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuca speelt de bal door. Trung Việt is nu in balbezit. Trung Việt haalt uit met een fantastische trap. Garibbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Olszanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gavalovski zijn tegenspeler op de grond. Gavalovski krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Lowe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Županski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Halter bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Việt verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Việt schiet op doel. Garibbo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - los mágicos plus 6:0

69e minuut.
Cuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejedor geeft een hoge lob. Barakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe onderschept slim de pass. Lowe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Olszanecki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rais de bal. Met opzet legt Trung Việt zijn tegenspeler op de grond. Trung Việt krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Hejdo speelt de bal door. Lowe rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tudor. Lowe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Olszanecki komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Lowe rent richting de bal. Lowe speelt de bal door. Trung Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Việt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - los mágicos plus 7:0

79e minuut.
Županski is nu in balbezit. Pajčin verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tejedor. Tejedor krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Hejdo is nu in balbezit. Hejdo geeft een hoge lob. Daar is Chomakhidze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olszanecki geeft een hoge lob. Trung Việt krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - los mágicos plus 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bioshock FC 40%, los mágicos plus 60%.
Bioshock FC - los mágicos plus 8:0