Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lanús f.c Locura Xeneize
Normal Tactiek ser.villano
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
20.5 gemiddelde waardering 38.2
poor Schieten good
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Bromba speelt de bal door. Lourenco speelt de bal door. Laere rent richting de bal. Laere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanús f.c - Locura Xeneize 0:1

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Paillole de bal onder controle te krijgen. Sánchez Sancho is nu in balbezit. Garland is nu in balbezit. Sánchez Sancho verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Sancho draait met de bal, schiet en ... Paine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanús f.c - Locura Xeneize 0:2

8e minuut.
Bromba geeft een hoge lob. Laere heeft problemen om de bal te vangen. Cirio bereikt de bal nog maar net als eerste. Laere verovert de bal door een tackle van achteren. Laere schiet op doel. Paine bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanús f.c - Locura Xeneize 0:3

10e minuut.
Buitenspel voor Depetri. Goede buitenspelval van de verdediging. van den Brom maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rothschild kopt de bal weg. Laere bereikt de bal nog maar net als eerste. Laere haalt uit met een fantastische trap. Paine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Lindenboin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Sancho onderschept slim de pass. Sánchez Sancho geeft een lange en hoge pass. Laere rent richting de bal. Laere schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Lourenco onderschept slim de pass. Lourenco probeert naar een medespeler te passen. Daar is Laere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laere schiet op doel. Paine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanús f.c - Locura Xeneize 0:4

22e minuut.
van den Brom speelt de bal door. Bromba met een sublieme pass. Laere rent richting de bal. Laere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lanús f.c - Locura Xeneize 0:5

30e minuut.
van den Brom met een sublieme pass. Lourenco is nu in balbezit. Lourenco passt de bal zonder na te denken. Laere rent richting de bal. Laere draait met de bal, schiet en ... Paine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Rañileufu heeft problemen om de bal te vangen. Lourenco is nu in balbezit. Lourenco passt de bal in één keer door. Laere heeft problemen om de bal te vangen. Laere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lanús f.c - Locura Xeneize 0:6

36e minuut.
Cirio rent richting de bal. Bromba onderschept slim de pass. Lourenco is nu in balbezit. Lourenco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lanús f.c - Locura Xeneize 0:7

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Polewicz met de inworp. Bromba geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lourenco de bal. Lourenco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Lourenco rent richting de bal. Lourenco schiet op doel. Laere heeft problemen om de bal te vangen. Laere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanús f.c - Locura Xeneize 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lanús f.c 77%, Locura Xeneize 23%.
Lanús f.c - Locura Xeneize 0:8

50e minuut.
Vismara geeft een hoge lob. Inworp. Ziep met een snelle inworp. Laere is nu in balbezit. Laere haalt uit met een fantastische trap. Paine bokst de bal weg.

57e minuut.
Lourenco met een sublieme pass. Sánchez Sancho heeft problemen om de bal te vangen. Lourenco rent richting de bal. Lourenco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanús f.c - Locura Xeneize 0:9

58e minuut.
Bromba met een sublieme pass. Klungelig pakt Sánchez Sancho de bal. Sánchez Sancho passt de bal zonder na te denken. Laere heeft problemen om de bal te vangen. Laere haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Bromba rent richting de bal. Bromba passt de bal in één keer door. Rothschild rent richting de bal. Laere onderschept slim de pass. Laere haalt uit met een fantastische trap. Paine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Laere is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanús f.c - Locura Xeneize 0:10

66e minuut.
Laere probeert naar een medespeler te passen. Rañileufu is nu in balbezit. Ziep verovert de bal door een tackle van achteren. Laere bereikt de bal nog maar net als eerste. Laere haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanús f.c - Locura Xeneize 0:11

73e minuut.
Sánchez Sancho met een sublieme pass. Ziep is nu in balbezit. Laere bereikt de bal nog maar net als eerste. Laere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanús f.c - Locura Xeneize 0:12

81e minuut.
Rothschild geeft een lange en hoge pass. Ziep probeert de bal aan de voet te houden. Bromba bereikt de bal nog maar net als eerste. Lourenco is nu in balbezit. Lourenco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Sánchez Sancho passt de bal met de wreef. Lourenco controleert de bal met de borst. Laere bereikt de bal nog maar net als eerste. Lourenco rent richting de bal. Lourenco draait met de bal, schiet en ... Paine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanús f.c - Locura Xeneize 0:13

87e minuut.
Bromba rent richting de bal. Bromba probeert naar een medespeler te passen. Lourenco rent richting de bal. Lourenco draait met de bal, schiet en ... Paine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanús f.c - Locura Xeneize 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lanús f.c 81%, Locura Xeneize 19%.
Lanús f.c - Locura Xeneize 0:14