Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.07
  • Stadion: Birra FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 25518
Birra FC Megacarl
Yerman Tactiek Def 2 Del
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
42.8 gemiddelde waardering 49.5
solid Schieten outstanding
good Passen good
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Huelet is nu in balbezit. Lebon verovert de bal door een tackle van achteren. Lebon passt de bal in één keer door. Birenbaum is nu in balbezit. Birenbaum schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Guerci geeft een hoge lob. Barbero kopt de bal weg. Lamela bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Birra FC - Megacarl 0:1

17e minuut.
Lamela bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lamela raakt geblesseerd tijdens het duel. Lebon met een snel genomen vrije trap. Birenbaum kopt de bal weg. Chiarini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Inworp. Houary met een snelle inworp. Del Giorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Giorno haalt uit met een fantastische trap. Barbero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lagos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Klungelig pakt Del Giorno de bal. Capella is nu in balbezit. Capella geeft de bal voor. Lamela bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamela haalt uit met een fantastische trap. Chiarini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Birenbaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Birenbaum haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Barbero onderschept slim de pass. Barbero geeft de bal voor. Lamela is nu in balbezit. Lamela haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Birenbaum is nu in balbezit. Birenbaum passt de bal zonder na te denken. Lamela bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamela haalt uit met een fantastische trap. Chiarini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Birra FC - Megacarl 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birra FC 41%, Megacarl 59%.
Birra FC - Megacarl 0:2

48e minuut.
Guerci neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Del Giorno de bal. Colquehuanca geeft een hoge lob. Lamela rent richting de bal. Lamela schiet op doel. Chiarini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Cabanettes rent richting de bal. Lamela verovert de bal door een tackle van achteren. Lebon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Birra FC - Megacarl 0:3

69e minuut.
Pasin passt de bal zonder na te denken. Houary bereikt de bal nog maar net als eerste. Houary probeert naar een medespeler te passen. Del Giorno is nu in balbezit. Del Giorno schiet op doel. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Lamela is nu in balbezit. Cabanettes verovert de bal door een tackle van achteren. Lebon verovert de bal door een tackle van achteren. Lebon draait met de bal, schiet en ... Chiarini probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

81e minuut.
Colquehuanca verovert de bal door een tackle van achteren. Colquehuanca geeft de bal voor. Birenbaum rent richting de bal. Birenbaum haalt uit met een fantastische trap. Chiarini probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Trillo geeft een lange en hoge pass. Puch kopt de bal weg. Klungelig pakt Getiren de bal. Del Giorno rent richting de bal. Del Giorno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Birra FC - Megacarl 1:3

86e minuut.
Barbero geeft de bal voor. Birenbaum probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Capella met een sublieme pass. Birenbaum rent richting de bal. Birenbaum draait met de bal, schiet en ... Chiarini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lamela is nu in balbezit. Lamela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Birra FC - Megacarl 1:4

88e minuut.
Colquehuanca is nu in balbezit. Colquehuanca geeft een hoge lob. Birenbaum kopt de bal weg. Lamela bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamela schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birra FC 51%, Megacarl 49%.
Birra FC - Megacarl 1:4