Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A CristalFc Depipol F.C.
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 24.6
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


18e minuut.
Inworp. Bilicic met de inworp. Duca is nu in balbezit. Duca schiet op doel. Gigan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A CristalFc - Depipol F.C. 0:1

23e minuut.
Mastrogiulio rent richting de bal. Caire onderschept slim de pass. Caire geeft een lange en hoge pass. Duca bereikt de bal nog maar net als eerste. Duca schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Paal! Klungelig pakt Vella de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A CristalFc - Depipol F.C. 0:2

25e minuut.
Bilicic geeft de bal voor. Bongiovanni kopt de bal weg. Daar is Bilicic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duca bereikt de bal nog maar net als eerste. Duca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A CristalFc - Depipol F.C. 0:3

29e minuut.
Bisquert bereikt de bal nog maar net als eerste. Duca onderschept slim de pass. Duca met een sublieme pass. Galindez rent richting de bal. Galindez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Euvrard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duca kan de bal niet met de borst controleren. Bisquert is nu in balbezit. Duca onderschept slim de pass. Duca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Batlle geeft de bal voor. Inworp. Bilicic met de inworp. Daar is Duca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duca schiet op doel. Gigan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A CristalFc - Depipol F.C. 0:4

41e minuut.
Bilicic probeert naar een medespeler te passen. Millman bereikt de bal nog maar net als eerste. Millman geeft een lange en hoge pass. Galindez rent richting de bal. Galindez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A CristalFc 66%, Depipol F.C. 34%.
C.A CristalFc - Depipol F.C. 0:4

46e minuut.
Bisquert passt de bal zonder na te denken. Euvrard rent richting de bal. Euvrard passt de bal met de wreef. Duca is nu in balbezit. Duca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Gvirtz met een harde bal richting middenveld. Menendez heeft problemen om de bal te vangen. Duca met een sublieme pass. Galindez bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Inworp. Bilicic met de inworp. Menendez rent richting de bal. Duca verovert de bal door een tackle van achteren. Duca geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bilicic met de inworp. Duca rent richting de bal. Duca passt de bal met de wreef. Galindez rent richting de bal. Galindez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Inza bereikt de bal nog maar net als eerste. Millman onderschept slim de pass. Millman passt de bal met de wreef. Duca bereikt de bal nog maar net als eerste. Duca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Menendez rent richting de bal. Duca onderschept slim de pass. Duca met een sublieme pass. Galindez rent richting de bal. Galindez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Inza verovert de bal door een tackle van achteren. Inza speelt de bal door. Fernández Azzato is nu in balbezit. Fernández Azzato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.A CristalFc - Depipol F.C. 1:4

69e minuut.
Duca met een sublieme pass. Galindez is nu in balbezit. Menendez onderschept slim de pass. Duca rent richting de bal. Duca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Menendez probeert naar een medespeler te passen. D`Angelo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fernández Azzato. Fernández Azzato krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Carosanti speelt de bal door. Bilicic rent richting de bal. Bilicic geeft een hoge lob. Galindez bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A CristalFc 65%, Depipol F.C. 35%.
C.A CristalFc - Depipol F.C. 1:4