Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BAJO SAN ISIDRO atlántica city
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 25.1
weak Schieten weak
poor Passen average
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Daar is Hertel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frajlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Frajlich speelt de bal door. Coloane rent richting de bal. Coloane draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Frajlich probeert naar een medespeler te passen. Coloane is nu in balbezit. Pilay is nu in balbezit. Coloane onderschept slim de pass. Coloane draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BAJO SAN ISIDRO - atlántica city 1:0

10e minuut.
Klungelig pakt Coloane de bal. Pilay verovert de bal door een tackle van achteren. Pilay geeft een hoge lob. Geuna is nu in balbezit. Geuna haalt uit met een fantastische trap. Almerares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Portelli is nu in balbezit. Portelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BAJO SAN ISIDRO - atlántica city 1:1

19e minuut.
Daar is Antonelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hertel geeft een hoge lob. Pilay bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuque onderschept slim de pass. Cheuque geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Frajlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Frajlich passt de bal met de wreef. Coloane bereikt de bal nog maar net als eerste. Coloane schiet op doel. Pouilly probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Portelli kopt de bal weg. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiaparelli verovert de bal door een tackle van achteren. Geuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Geuna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAJO SAN ISIDRO 48%, atlántica city 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BAJO SAN ISIDRO - atlántica city 1:1

56e minuut.
Borges met een sublieme pass. Frajlich is nu in balbezit. Arano schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Arano krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Borges met een sublieme pass. Karamoschon bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmonta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Delmonta krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Goldmann kopt de bal weg. Daar is Portelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portelli passt de bal met de wreef. Geuna rent richting de bal. Geuna schiet op doel. Almerares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Mackey probeert naar een medespeler te passen. Frajlich rent richting de bal. Arano schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Arano moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Arano schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Frajlich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mackey zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Borges is nu in balbezit. Karamoschon onderschept slim de pass. Karamoschon passt de bal met de wreef. Schiaparelli is nu in balbezit. Schiaparelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Frajlich rent richting de bal. Frajlich geeft een hoge lob. Coloane is nu in balbezit. Coloane schiet op doel. Giorgi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Frajlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Frajlich haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pilay de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAJO SAN ISIDRO 60%, atlántica city 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BAJO SAN ISIDRO - atlántica city 1:1