Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Sivar El mejor de los tres
442 Contención Tactiek 24-04-22C
60% Balbezit 40%
29% Spel op eigen helft 71%
26 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43.2 gemiddelde waardering 37.7
solide Schieten goed
goed Passen redelijk
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Murdzak met een sublieme pass. Polewczak probeert naar een medespeler te passen. Solano met een sublieme pass. Peran rent richting de bal. Peran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sivar - El mejor de los tres 1:0

9e minuut.
Tejnóra verovert de bal door een tackle van achteren. Trybulski rent richting de bal. Kujawa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kujawa krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Stolarz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milanesio met de inworp. Solano rent richting de bal. Solano geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Pyczółka is nu in balbezit. Polewczak verovert de bal door een tackle van achteren. Polewczak passt de bal met de wreef. Bochnia rent richting de bal. Bochnia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Milanesio rent richting de bal. Bochnia met een sublieme pass. Polewczak speelt de bal door. Peran bereikt de bal nog maar net als eerste. Peran draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pyczółka probeert naar een medespeler te passen. Milanesio is nu in balbezit. Milanesio passt de bal met de wreef. Murdzak is nu in balbezit. Murdzak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Milanesio probeert naar een medespeler te passen. Murdzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdzak passt de bal met de wreef. Peran rent richting de bal. Peran haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Solano probeert naar een medespeler te passen. Murdzak rent richting de bal. Murdzak geeft een hoge lob. Peran rent richting de bal. Peran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sivar - El mejor de los tres 2:0

36e minuut.
Polewczak passt de bal zonder na te denken. Šarac rent richting de bal. Bochnia bereikt de bal nog maar net als eerste. Peran rent richting de bal. Peran draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Tejnóra geeft de bal voor. Murdzak heeft problemen om de bal te vangen. Murdzak passt de bal zonder na te denken. Bochnia is nu in balbezit. Bochnia haalt uit met een fantastische trap. Vilas-Boas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bochnia is nu in balbezit. Bochnia schiet op doel. Vilas-Boas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Sivar 24%, El mejor de los tres 76%.
Atlético Sivar - El mejor de los tres 2:0

50e minuut.
Trybulski passt de bal met de wreef. Solano is nu in balbezit. Stolarz begaat een overtreding. Solano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Polewczak komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Murdzak is nu in balbezit. Murdzak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sivar - El mejor de los tres 3:0

52e minuut.
Bochnia rent richting de bal. Milanesio geeft een lange en hoge pass. Daar is Pavon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peran is nu in balbezit. Peran draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sivar - El mejor de los tres 4:0

54e minuut.
Pyczółka is nu in balbezit. Pyczółka passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pavon de bal. Peran bereikt de bal nog maar net als eerste. Peran schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Klungelig pakt Murdzak de bal. Ali tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Murdzak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Olarra komt het veld opgelopen. Polewczak met een snel genomen vrije trap. Bochnia springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Bochnia verovert de bal door een tackle van achteren. Bochnia passt de bal in één keer door. Peran rent richting de bal. Peran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sivar - El mejor de los tres 5:0

66e minuut.
Solano rent richting de bal. Solano passt de bal met de wreef. Bochnia is nu in balbezit. Bochnia draait met de bal, schiet en ... Vilas-Boas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vilas-Boas trapt de bal weg. Trybulski kopt de bal weg. Peran is nu in balbezit. Peran haalt uit met een fantastische trap. Vilas-Boas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Polewczak is nu in balbezit. Peran rent richting de bal. Peran passt de bal in één keer door. Bochnia is nu in balbezit. Bochnia haalt uit met een fantastische trap. Vilas-Boas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Bochnia verovert de bal door een tackle van achteren. Milanesio geeft de bal voor. Peran bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczak rent richting de bal. Polewczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Polewczak geeft de bal voor. Stolarz kopt de bal weg. Milanesio rent richting de bal. Peran rent richting de bal. Peran draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Sivar 34%, El mejor de los tres 66%.
Atlético Sivar - El mejor de los tres 5:0