Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
black attack Ferro Carril Oeste
Anti-Toti Tactiek JUGARLA
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
7 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 52.5
solide Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen redelijk


5e minuut.
Doeltrap. Michopoulos met een harde bal richting middenveld. Fenomeno kopt de bal weg. Rutkowski is nu in balbezit. Rutkowski haalt uit met een fantastische trap. Esztergályos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Toukomaa onderschept slim de pass. Toukomaa speelt de bal door. Oriana met een sublieme pass. Mara rent richting de bal. Mara haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Ćumur geeft de bal voor. Oriana rent richting de bal. Andrysiak is nu in balbezit. Andrysiak geeft een lange en hoge pass. Rutkowski springt en kopt de bal. Esztergályos bokst de bal weg.

17e minuut.
Angeleri geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andrysiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fenomeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenomeno geeft de bal voor. Esztergályos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

20e minuut.
Ćumur bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćumur geeft een hoge lob. Declerck probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rutkowski rent richting de bal. Rutkowski schiet op doel. Esztergályos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sideris is nu in balbezit. Sideris geeft een lange en hoge pass. Terhorst kopt de bal weg. Toukomaa rent richting de bal. Toukomaa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Esztergályos bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Esztergályos speelt de bal door. Cicogna kopt de bal weg. Toukomaa rent richting de bal. Fenomeno is nu in balbezit. Fenomeno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Cicogna kopt de bal weg. Daar is Andrysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrysiak speelt de bal door. Daar is Fenomeno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fenomeno haalt uit met een fantastische trap. Esztergályos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Mara is nu in balbezit. Złotorowicz onderschept slim de pass. Złotorowicz met een sublieme pass. Fenomeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenomeno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
black attack - Ferro Carril Oeste 0:1

40e minuut.
Zorzenoni passt de bal met de wreef. Daar is Sideris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sideris speelt de bal door. Fenomeno is nu in balbezit. Fenomeno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Zsembery geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Oriana de bal. Andrysiak met een sublieme pass. Klungelig pakt Fenomeno de bal. Fenomeno schiet op doel. Esztergályos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Terhorst zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spadoni is nu in balbezit. Rutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutkowski schiet op doel. Esztergályos bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: black attack 71%, Ferro Carril Oeste 29%.
black attack - Ferro Carril Oeste 0:1

49e minuut.
Klungelig pakt Fenomeno de bal. Stoilov rent richting de bal. Rutkowski onderschept slim de pass. Fenomeno is nu in balbezit. Fenomeno draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Rajtoral probeert naar een medespeler te passen. Toukomaa is nu in balbezit. Toukomaa passt de bal zonder na te denken. Fenomeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenomeno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Fenomeno verovert de bal door een tackle van achteren. Fenomeno geeft de bal voor. Rutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
black attack - Ferro Carril Oeste 0:2

65e minuut.
Sideris geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cicogna met de inworp. Andrysiak geeft een hoge lob. Rutkowski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Toukomaa heeft problemen om de bal te vangen. Toukomaa passt de bal met de wreef. Andrysiak probeert naar een medespeler te passen. Rutkowski rent richting de bal. Rutkowski haalt uit met een fantastische trap. Esztergályos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Toukomaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Toukomaa geeft de bal voor. Rutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutkowski haalt uit met een fantastische trap. Esztergályos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
black attack - Ferro Carril Oeste 0:3

75e minuut.
Andrysiak speelt de bal door. Ćumur speelt de bal door. Zsembery speelt de bal door. Rutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutkowski schiet op doel. Esztergályos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Mara is nu in balbezit. Mara geeft de bal voor. Thế Doanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorzenoni onderschept slim de pass. Zorzenoni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: black attack 63%, Ferro Carril Oeste 37%.
black attack - Ferro Carril Oeste 0:3