Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Depipol F.C. Megacarl
Normal Tactiek Def 2 Del
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.1 gemiddelde waardering 48.1
zwak Schieten uitmuntend
slecht Passen goed
zwak Verdedigen goed


2e minuut.
D`Angelo geeft een hoge lob. Paterno bereikt de bal nog maar net als eerste. Paterno passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lamela de bal. Lamela haalt uit met een fantastische trap. Gvirtz bokst de bal weg.

6e minuut.
Capella passt de bal met de wreef. Adorno is nu in balbezit. Adorno passt de bal in één keer door. Birenbaum rent richting de bal. Birenbaum schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Duca passt de bal in één keer door. Colquehuanca is nu in balbezit. Colquehuanca speelt de bal door. Lebon is nu in balbezit. Lebon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Adorno geeft de bal voor. D`Angelo rent richting de bal. Lamela onderschept slim de pass. Lamela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Depipol F.C. - Megacarl 0:1

17e minuut.
Millman bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebon verovert de bal door een tackle van achteren. Lebon passt de bal met de wreef. Birenbaum rent richting de bal. Birenbaum haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Depipol F.C. - Megacarl 0:2

23e minuut.
Millman met een sublieme pass. Paterno bereikt de bal nog maar net als eerste. Paterno met een sublieme pass. Lebon is nu in balbezit. Lebon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Depipol F.C. - Megacarl 0:3

32e minuut.
D`Angelo onderschept slim de pass. D`Angelo geeft de bal voor. Lebon kopt de bal weg. Birenbaum heeft problemen om de bal te vangen. Birenbaum schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Lamela met een sublieme pass. Millman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Birenbaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Birenbaum haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Birenbaum rent richting de bal. Birenbaum passt de bal met de wreef. Lamela is nu in balbezit. Lamela haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lebon kopt de bal weg. Lamela rent richting de bal. Lamela schiet op doel. D`Angelo probeert de bal aan de voet te houden. Gvirtz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Barbero kopt de bal weg. Lebon rent richting de bal. Lebon passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Birenbaum de bal. Birenbaum schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Paterno passt de bal zonder na te denken. Lebon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebon probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Birenbaum de bal. Birenbaum haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Trillo rent richting de bal. Trillo geeft de bal voor. Capella kopt de bal weg. Lamela is nu in balbezit. Lamela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Caire bereikt de bal nog maar net als eerste. Birenbaum verovert de bal door een tackle van achteren. Birenbaum heeft problemen om de bal te vangen. Birenbaum schiet op doel. Gvirtz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Depipol F.C. - Megacarl 0:4

44e minuut.
Bilicic met de inworp. Millman bereikt de bal nog maar net als eerste. Capella geeft een hoge lob. Lamela is nu in balbezit. Lamela haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Depipol F.C. 74%, Megacarl 26%.
Depipol F.C. - Megacarl 0:4

47e minuut.
Lebon passt de bal met de wreef. Lamela rent richting de bal. D`Angelo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lamela is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lamela kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Getiren geeft de bal voor. Birenbaum kan de bal niet met de borst controleren. Birenbaum speelt de bal door. Lamela rent richting de bal. Lamela haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Depipol F.C. - Megacarl 0:5

58e minuut.
Galindez passt de bal zonder na te denken. Tello is nu in balbezit. Lamela verovert de bal door een tackle van achteren. Lamela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Depipol F.C. - Megacarl 0:6

61e minuut.
Carosanti rent richting de bal. Lebon verovert de bal door een tackle van achteren. Tello bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebon verovert de bal door een tackle van achteren. Lebon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Millman is nu in balbezit. Lebon onderschept slim de pass. Lebon speelt de bal door. Daar is Lamela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Depipol F.C. - Megacarl 0:7

64e minuut.
Klungelig pakt Millman de bal. Birenbaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Birenbaum passt de bal in één keer door. Lamela is nu in balbezit. Lamela schiet op doel. Gvirtz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Depipol F.C. - Megacarl 0:8

66e minuut.
Millman rent richting de bal. Lamela verovert de bal door een tackle van achteren. Lamela passt de bal met de wreef. Birenbaum is nu in balbezit. Birenbaum haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Tello is nu in balbezit. Lebon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebon passt de bal in één keer door. Lamela is nu in balbezit. Lamela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Depipol F.C. - Megacarl 0:9

69e minuut.
Daar is Tello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lebon is nu in balbezit. Tello rent richting de bal. Lebon onderschept slim de pass. Lebon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Lebon passt de bal met de wreef. Capella is nu in balbezit. Cicerchia probeert naar een medespeler te passen. Capella rent richting de bal. Capella geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Inworp. Cicerchia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Millman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lebon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebon haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Paterno met een snelle inworp. Barbero is nu in balbezit. Barbero probeert naar een medespeler te passen. Lebon rent richting de bal. Lebon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Lebon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebon passt de bal zonder na te denken. Birenbaum rent richting de bal. Birenbaum haalt uit met een fantastische trap. Gvirtz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Depipol F.C. - Megacarl 0:10

85e minuut.
Cicerchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicerchia geeft de bal voor. Colquehuanca geeft een hoge lob. Lamela rent richting de bal. Lamela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Getiren passt de bal in één keer door. Capella geeft de bal voor. D`Angelo kopt de bal weg. Daar is Lebon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lebon schiet op doel. Gvirtz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Depipol F.C. 80%, Megacarl 20%.
Depipol F.C. - Megacarl 0:10