Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A CristalFc Birra FC
Normal Tactiek Yerman
26% Balbezit 74%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 39.1
weak Schieten very good
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Houary rent richting de bal. Houary passt de bal zonder na te denken. Bisquert rent richting de bal. Del Giorno onderschept slim de pass. Del Giorno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A CristalFc - Birra FC 0:1

17e minuut.
Del Giorno passt de bal in één keer door. Belloso rent richting de bal. Belloso met een sublieme pass. Del Giorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Giorno schiet op doel. Gigan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Belloso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Puch rent richting de bal. Puch met een sublieme pass. Del Giorno is nu in balbezit. Del Giorno draait met de bal, schiet en ... Paal! Gigan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Del Giorno rent richting de bal. Del Giorno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Menendez verovert de bal door een tackle van achteren. Huelet verovert de bal door een tackle van achteren. Huelet probeert naar een medespeler te passen. Del Giorno rent richting de bal. Del Giorno schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Puch is nu in balbezit. Belloso rent richting de bal. Belloso passt de bal in één keer door. Del Giorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Giorno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Doeltrap. Gigan trapt de bal weg. Puch kopt de bal weg. Del Giorno heeft problemen om de bal te vangen. Del Giorno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Gigan trapt de bal weg. Houary kopt de bal weg. Daar is Bisquert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Giorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Giorno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Gigan met een harde bal richting middenveld. Telpuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Telpuk passt de bal in één keer door. Del Giorno is nu in balbezit. Del Giorno haalt uit met een fantastische trap. Gigan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bisquert bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Giorno onderschept slim de pass. Del Giorno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A CristalFc - Birra FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A CristalFc 90%, Birra FC 10%.
C.A CristalFc - Birra FC 0:2

47e minuut.
Bisquert onderschept slim de pass. Bisquert speelt de bal door. Bongiovanni rent richting de bal. Del Giorno onderschept slim de pass. Del Giorno schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Belloso probeert naar een medespeler te passen. Puch rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mastrogiulio. Mastrogiulio krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Puch speelt de bal door. Belloso is nu in balbezit. Belloso passt de bal met de wreef. Del Giorno is nu in balbezit. Del Giorno haalt uit met een fantastische trap. Gigan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A CristalFc - Birra FC 0:3

59e minuut.
Belloso geeft de bal voor. Klungelig pakt Piotto de bal. Del Giorno rent richting de bal. Del Giorno schiet op doel. Piotto probeert de bal aan de voet te houden. Gigan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Daar is Inza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rousseau is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Inza. Inza krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Menendez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belloso met de inworp. Del Giorno is nu in balbezit. Del Giorno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.A CristalFc - Birra FC 0:4

69e minuut.
Houary rent richting de bal. Del Giorno rent richting de bal. Houary bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Giorno rent richting de bal. Del Giorno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Belloso rent richting de bal. Belloso passt de bal met de wreef. Del Giorno is nu in balbezit. Del Giorno draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Piotto de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Puch met een snelle inworp. Del Giorno is nu in balbezit. Menendez bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Giorno onderschept slim de pass. Del Giorno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Belloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Belloso geeft een lange en hoge pass. Bisquert is nu in balbezit. Del Giorno onderschept slim de pass. Del Giorno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A CristalFc - Birra FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A CristalFc 92%, Birra FC 8%.
C.A CristalFc - Birra FC 0:5