Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BAJO SAN ISIDRO Madero FC
Normal Tactiek 352
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 22.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Tammaro kopt de bal weg. Klungelig pakt Celedoni de bal. Celedoni passt de bal zonder na te denken. Antinirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Antinirre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Tammaro rent richting de bal. Frajlich onderschept slim de pass. Frajlich speelt de bal door. Coloane bereikt de bal nog maar net als eerste. Coloane draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Rodini onderschept slim de pass. Galletti is nu in balbezit. Galletti passt de bal zonder na te denken. Antinirre rent richting de bal. Antinirre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Antinirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Antinirre haalt uit met een fantastische trap. Llankvkvyen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Celedoni is nu in balbezit. Celedoni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Delmonta geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivanisevich met een snelle inworp. Galletti rent richting de bal. Galletti geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Sotto geeft een lange en hoge pass. Cheuque is nu in balbezit. Cheuque passt de bal in één keer door. Coloane rent richting de bal. Coloane schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BAJO SAN ISIDRO - Madero FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAJO SAN ISIDRO 50%, Madero FC 50%.
BAJO SAN ISIDRO - Madero FC 1:0

56e minuut.
Celedoni is nu in balbezit. Celedoni passt de bal in één keer door. Antinirre is nu in balbezit. Antinirre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BAJO SAN ISIDRO - Madero FC 1:1

69e minuut.
Frajlich passt de bal in één keer door. Celedoni is nu in balbezit. Celedoni passt de bal met de wreef. Antinirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Antinirre schiet op doel. Almerares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAJO SAN ISIDRO 55%, Madero FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BAJO SAN ISIDRO - Madero FC 1:1