Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ferro Carril Oeste Atlético Sivar
JUGARLA Tactiek 442 Contención
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 47.9
very good Schieten solid
solid Passen good
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Andrysiak heeft problemen om de bal te vangen. Solano verovert de bal door een tackle van achteren. Solano passt de bal zonder na te denken. Bochnia is nu in balbezit. Bochnia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Trybulski geeft de bal voor. Peran rent richting de bal. Złotorowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peran raakt geblesseerd tijdens het duel. Polewczak komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Ćumur geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Murdzak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Polewczak geeft een lange en hoge pass. Bochnia krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Michopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Milanesio speelt de bal door. Ćumur speelt de bal door. Tschanz is nu in balbezit. Rutkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rutkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Ćumur trapt de bal weg van het doel. Fenomeno rent richting de bal. Polewczak begaat een overtreding. Polewczak krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Złotorowicz onderschept slim de pass. Murdzak verovert de bal door een tackle van achteren. Murdzak speelt de bal door. Polewczak rent richting de bal. Polewczak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Zsembery zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rutkowski is nu in balbezit. Rutkowski geeft een hoge lob. Fenomeno maakt een snoekduik en kopt de bal. Somoš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferro Carril Oeste - Atlético Sivar 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferro Carril Oeste 69%, Atlético Sivar 31%.
Ferro Carril Oeste - Atlético Sivar 1:0

48e minuut.
Peran geeft een lange en hoge pass. Solano is nu in balbezit. Solano probeert naar een medespeler te passen. Peran rent richting de bal. Peran haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Rajtoral speelt de bal door. Polewczak rent richting de bal. Polewczak met een sublieme pass. Peran rent richting de bal. Peran schiet op doel. Michopoulos bokst de bal weg. Michopoulos speelt de bal door. Murdzak kopt de bal weg. Peran geeft de bal voor. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Andrysiak geeft de bal voor. Toukomaa kopt de bal weg. Rutkowski is nu in balbezit. Fenomeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenomeno schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olarra komt het veld opgelopen. Andrysiak met de inworp. Cicogna is nu in balbezit. Cicogna geeft de bal voor. Rutkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Klungelig pakt Solano de bal. Bochnia is nu in balbezit. Cicogna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cicogna krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Milanesio passt de bal in één keer door. Solano heeft problemen om de bal te vangen. Solano passt de bal zonder na te denken. Bochnia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochnia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Zsembery kopt de bal weg. Rutkowski heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Polewczak. Polewczak krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

85e minuut.
Solano passt de bal met de wreef. Bochnia bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cicogna zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Cicogna moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cicogna schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

90e minuut.
Ćumur met een sublieme pass. Zsembery bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsembery probeert naar een medespeler te passen. Rutkowski rent richting de bal. Rutkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferro Carril Oeste 54%, Atlético Sivar 46%.
Ferro Carril Oeste - Atlético Sivar 1:0