Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El mejor de los tres black attack
24-04-22C Tactiek E-343
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 46.5
solid Schieten solid
average Passen adequate
average Verdedigen good


4e minuut.
Pavon geeft de bal voor. Daar is Eliaszewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Terhorst. Terhorst krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Terhorst rent richting de bal. Terhorst passt de bal in één keer door. Mara rent richting de bal. Mara schiet op doel. Valoyes probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Klungelig pakt Šarac de bal. Mara is nu in balbezit. Spadoni rent richting de bal. Spadoni draait met de bal, schiet en ... Pavon probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Biglia passt de bal met de wreef. Terhorst bereikt de bal nog maar net als eerste. Terhorst probeert naar een medespeler te passen. Mara rent richting de bal. Mara haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Virgilio bereikt de bal nog maar net als eerste. Virgilio passt de bal met de wreef. Pătra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pătra geeft een hoge lob. Eliaszewicz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
El mejor de los tres - black attack 1:0

26e minuut.
Šarac geeft de bal voor. Virgilio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lutuc. Lutuc krijgt een gele kaart. Virgilio raakt geblesseerd tijdens het duel. Pătra zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Virgilio kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Eliaszewicz passt de bal in één keer door. Daar is Pătra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laća is nu in balbezit. Pătra verovert de bal door een tackle van achteren. Pătra schiet op doel. Esztergályos bokst de bal weg. Daar is Jadziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
El mejor de los tres - black attack 2:0

34e minuut.
Terhorst met een sublieme pass. Oriana rent richting de bal. Oriana passt de bal zonder na te denken. Daar is Mara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mara draait met de bal, schiet en ... Vilas-Boas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
El mejor de los tres - black attack 2:1

36e minuut.
Pătra rent richting de bal. Pătra passt de bal in één keer door. Ali rent richting de bal. Mara is nu in balbezit. Mara haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Laća passt de bal zonder na te denken. Daar is Jadziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eliaszewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Eliaszewicz de bal. Eliaszewicz draait met de bal, schiet en ... Esztergályos bokst de bal weg.

42e minuut.
Oriana passt de bal zonder na te denken. Terhorst rent richting de bal. Mara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mara haalt uit met een fantastische trap. Vilas-Boas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
El mejor de los tres - black attack 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El mejor de los tres 69%, black attack 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El mejor de los tres - black attack 2:2

48e minuut.
Biglia is nu in balbezit. Biglia passt de bal zonder na te denken. Oriana rent richting de bal. Oriana draait met de bal, schiet en ... Vilas-Boas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El mejor de los tres - black attack 2:3

50e minuut.
Jadziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliaszewicz onderschept slim de pass. Lutuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliaszewicz onderschept slim de pass. Eliaszewicz draait met de bal, schiet en ... Esztergályos bokst de bal weg.

54e minuut.
Lutuc probeert naar een medespeler te passen. Šarac is nu in balbezit. Šarac met een sublieme pass. Virgilio bereikt de bal nog maar net als eerste. Virgilio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ali geeft de bal voor. Hendrikson is nu in balbezit. Terhorst tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Terhorst krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

71e minuut.
Lutuc kopt de bal weg. Laća probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pătra rent richting de bal. Pătra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
El mejor de los tres - black attack 3:3

72e minuut.
Stoilov geeft een hoge lob. Mara rent richting de bal. Mara schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ali de bal onder controle te krijgen. Vilas-Boas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El mejor de los tres - black attack 3:4

87e minuut.
Biglia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov speelt de bal door. Oriana bereikt de bal nog maar net als eerste. Oriana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El mejor de los tres 55%, black attack 45%.
El mejor de los tres - black attack 3:4