Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.07
  • Stadion: Birra FC Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 15307
Birra FC Depipol F.C.
Yerman Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
22% Spel op eigen helft 78%
23 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.4 gemiddelde waardering 25.8
very good Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Puch is nu in balbezit. Galindez verovert de bal door een tackle van achteren. Galindez speelt de bal door. Del Giorno is nu in balbezit. Del Giorno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Birra FC - Depipol F.C. 1:0

21e minuut.
Daar is Puch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belloso rent richting de bal. Belloso passt de bal zonder na te denken. Del Giorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Giorno haalt uit met een fantastische trap. Gvirtz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birra FC 31%, Depipol F.C. 69%.
Birra FC - Depipol F.C. 1:0

56e minuut.
Tello passt de bal in één keer door. Telpuk rent richting de bal. Telpuk speelt de bal door. Del Giorno rent richting de bal. Del Giorno haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Gvirtz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Houary rent richting de bal. Houary passt de bal zonder na te denken. Belloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Belloso schiet op doel. Tello probeert de bal aan de voet te houden. Gvirtz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Houary speelt de bal door. Daar is Puch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Giorno is nu in balbezit. Del Giorno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Telpuk is nu in balbezit. Telpuk geeft de bal voor. Del Giorno rent richting de bal. Del Giorno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Birra FC - Depipol F.C. 2:0

80e minuut.
Gvirtz trapt de bal weg. Houary kopt de bal weg. Daar is Millman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Giorno is nu in balbezit. Del Giorno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Cabanettes passt de bal met de wreef. Pasin is nu in balbezit. Houary probeert naar een medespeler te passen. Del Giorno is nu in balbezit. Del Giorno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Birra FC - Depipol F.C. 3:0

89e minuut.
Duca probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Puch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Del Giorno rent richting de bal. Del Giorno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birra FC 14%, Depipol F.C. 86%.
Birra FC - Depipol F.C. 3:0