Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.07
  • Stadion: Birra FC Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 26652
Birra FC Ferro Carril Oeste
Yerman Tactiek JUGARLA
41% Balbezit 59%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.7 gemiddelde waardering 52.2
good Schieten excellent
good Passen solid
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Złotorowicz passt de bal zonder na te denken. Toukomaa is nu in balbezit. Toukomaa geeft de bal voor. Fenomeno is nu in balbezit. Fenomeno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Rajtoral geeft een lange en hoge pass. Fenomeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Huelet zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Huelet moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Huelet schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

8e minuut.
Andrysiak is nu in balbezit. Andrysiak passt de bal in één keer door. Fenomeno heeft problemen om de bal te vangen. Fenomeno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Birra FC - Ferro Carril Oeste 0:1

12e minuut.
Del Giorno is nu in balbezit. Ćumur onderschept slim de pass. Ćumur speelt de bal door. Fenomeno rent richting de bal. Fenomeno schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Andrysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrysiak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Birra FC - Ferro Carril Oeste 0:2

14e minuut.
Zsembery met een sublieme pass. Fenomeno is nu in balbezit. Andrysiak is nu in balbezit. Andrysiak geeft de bal voor. Rutkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Zsembery geeft een lange en hoge pass. Andrysiak is nu in balbezit. Andrysiak geeft de bal voor. Rutkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Chiarini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Birra FC - Ferro Carril Oeste 0:3

19e minuut.
Rutkowski speelt de bal door. Andrysiak is nu in balbezit. Andrysiak passt de bal met de wreef. Fenomeno rent richting de bal. Fenomeno draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Puch bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrysiak onderschept slim de pass. Daar is Andrysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrysiak geeft de bal voor. Rutkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Toukomaa passt de bal zonder na te denken. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz passt de bal in één keer door. Fenomeno rent richting de bal. Fenomeno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Rousseau geeft de bal voor. Inworp. Zsembery zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rutkowski rent richting de bal. Rutkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Birra FC - Ferro Carril Oeste 0:4

29e minuut.
Pasin passt de bal in één keer door. Rousseau rent richting de bal. Rutkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rutkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Birra FC - Ferro Carril Oeste 0:5

36e minuut.
Złotorowicz probeert naar een medespeler te passen. Toukomaa rent richting de bal. Toukomaa passt de bal zonder na te denken. Rutkowski rent richting de bal. Rutkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rutkowski rent richting de bal. Rutkowski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Ćumur speelt de bal door. Rutkowski rent richting de bal. Rutkowski passt de bal zonder na te denken. Fenomeno rent richting de bal. Fenomeno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Birra FC - Ferro Carril Oeste 0:6

43e minuut.
Belloso speelt de bal door. Del Giorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Toukomaa begaat een overtreding. Toukomaa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birra FC 65%, Ferro Carril Oeste 35%.
Birra FC - Ferro Carril Oeste 0:6

50e minuut.
Andrysiak is nu in balbezit. Andrysiak geeft de bal voor. Zsembery bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsembery draait met de bal, schiet en ... Chiarini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Birra FC - Ferro Carril Oeste 0:7

57e minuut.
Fenomeno met een sublieme pass. Zsembery bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsembery geeft een lange en hoge pass. Fenomeno is nu in balbezit. Fenomeno schiet op doel. Chiarini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Andrysiak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Fenomeno de bal. Rutkowski is nu in balbezit. Rutkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Birra FC - Ferro Carril Oeste 0:8

59e minuut.
Złotorowicz is nu in balbezit. Złotorowicz passt de bal in één keer door. Andrysiak rent richting de bal. Andrysiak geeft de bal voor. Toukomaa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Toukomaa passt de bal in één keer door. Andrysiak rent richting de bal. Andrysiak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Toukomaa de bal. Toukomaa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Andrysiak probeert naar een medespeler te passen. Rutkowski rent richting de bal. Fenomeno rent richting de bal. Fenomeno schiet op doel. Chiarini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Birra FC - Ferro Carril Oeste 0:9

74e minuut.
Zsembery speelt de bal door. Andrysiak met een sublieme pass. Fenomeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenomeno schiet op doel. Chiarini probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Pelej bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelej probeert naar een medespeler te passen. Andrysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrysiak geeft een hoge lob. Rutkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Birra FC - Ferro Carril Oeste 0:10

83e minuut.
Thế Doanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Doanh geeft de bal voor. Andrysiak kopt de bal weg. Fenomeno is nu in balbezit. Fenomeno schiet op doel. Chiarini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Birra FC - Ferro Carril Oeste 0:11

85e minuut.
Toukomaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsembery rent richting de bal. Zsembery geeft een hoge lob. Fenomeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenomeno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birra FC 60%, Ferro Carril Oeste 40%.
Birra FC - Ferro Carril Oeste 0:11