Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
black attack Madero FC
E-343 Tactiek 352
54% Balbezit 46%
25% Spel op eigen helft 75%
34 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 21.8
very good Schieten poor
good Passen poor
good Verdedigen poor


4e minuut.
Daar is Tammaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Declerck is nu in balbezit. Declerck geeft een hoge lob. Spadoni is nu in balbezit. Spadoni schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
black attack - Madero FC 1:0

6e minuut.
Daar is Ivanisevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Biglia geeft een lange en hoge pass. Zorzenoni is nu in balbezit. Zorzenoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
black attack - Madero FC 2:0

7e minuut.
Galletti met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biglia met de inworp. Daar is Zorzenoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zorzenoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Laća rent richting de bal. Stoilov geeft een hoge lob. Pannizza rent richting de bal. Bieler onderschept slim de pass. Bieler schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
black attack - Madero FC 3:0

14e minuut.
Cianciosi is nu in balbezit. Spadoni verovert de bal door een tackle van achteren. Albera is nu in balbezit. Spadoni onderschept slim de pass. Spadoni draait met de bal, schiet en ... Lovay bokst de bal weg.

19e minuut.
Lutuc passt de bal zonder na te denken. Declerck rent richting de bal. Declerck met een sublieme pass. Spadoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Spadoni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Stoilov heeft problemen om de bal te vangen. Stoilov probeert naar een medespeler te passen. Biglia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zorzenoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zorzenoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
black attack - Madero FC 4:0

31e minuut.
Zorzenoni speelt de bal door. Spadoni rent richting de bal. Spadoni passt de bal in één keer door. Bieler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ivanisevich passt de bal zonder na te denken. Antinirre is nu in balbezit. Antinirre passt de bal met de wreef. Celedoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Celedoni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Ivanisevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Biglia met een snelle inworp. Zorzenoni is nu in balbezit. Zorzenoni haalt uit met een fantastische trap. Lovay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Biglia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zorzenoni heeft problemen om de bal te vangen. Bieler rent richting de bal. Bieler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
black attack - Madero FC 5:0

40e minuut.
Declerck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stoilov rent richting de bal. Stoilov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bieler de bal. Bieler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Cianciosi rent richting de bal. Cianciosi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Albera de bal. Zorzenoni is nu in balbezit. Zorzenoni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Declerck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bieler is nu in balbezit. Bieler passt de bal met de wreef. Spadoni rent richting de bal. Spadoni draait met de bal, schiet en ... Lovay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Rodini met een sublieme pass. Albera bereikt de bal nog maar net als eerste. Albera geeft de bal voor. Zorzenoni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zorzenoni haalt uit met een fantastische trap. Lovay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: black attack 26%, Madero FC 74%.
black attack - Madero FC 5:0

47e minuut.
Lovay speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Declerck met een snelle inworp. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
black attack - Madero FC 6:0

48e minuut.
Biglia rent richting de bal. Rodini rent richting de bal. Biglia verovert de bal door een tackle van achteren. Zorzenoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorzenoni draait met de bal, schiet en ... Lovay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Declerck bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieler passt de bal zonder na te denken. Zorzenoni rent richting de bal. Zorzenoni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Stoilov passt de bal in één keer door. Laća bereikt de bal nog maar net als eerste. Laća geeft een lange en hoge pass. Bieler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Rodini is nu in balbezit. Stoilov onderschept slim de pass. Stoilov passt de bal zonder na te denken. Spadoni is nu in balbezit. Spadoni draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Zorzenoni is nu in balbezit. Zorzenoni geeft de bal voor. Klungelig pakt Declerck de bal. Bieler is nu in balbezit. Bieler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ivanisevich met de inworp. Stoilov heeft problemen om de bal te vangen. Stoilov probeert naar een medespeler te passen. Zorzenoni rent richting de bal. Zorzenoni schiet op doel. Lovay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Declerck geeft een lange en hoge pass. Rodini is nu in balbezit. Biglia onderschept slim de pass. Zorzenoni rent richting de bal. Zorzenoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Laća bereikt de bal nog maar net als eerste. Laća geeft een hoge lob. Declerck kopt de bal weg. Spadoni is nu in balbezit. Spadoni haalt uit met een fantastische trap. Lovay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Cianciosi geeft de bal voor. Declerck heeft problemen om de bal te vangen. Declerck speelt de bal door. Bieler is nu in balbezit. Bieler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
black attack - Madero FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: black attack 24%, Madero FC 76%.
black attack - Madero FC 7:0