Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atlántica city Depipol F.C.
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.1 gemiddelde waardering 24.8
slecht Schieten zwak
matig Passen waardeloos
zwak Verdedigen zwak


11e minuut.
Duca geeft een hoge lob. Giorgi met een sublieme pass. Tello is nu in balbezit. Schiaparelli verovert de bal door een tackle van achteren. Schiaparelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Schiaparelli kopt de bal weg. D`Angelo probeert de bal met de borst te controleren. Geuna onderschept slim de pass. Geuna haalt uit met een fantastische trap. Gvirtz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Schiaparelli onderschept slim de pass. Carosanti onderschept slim de pass. Tello is nu in balbezit. Arano verovert de bal door een tackle van achteren. Arano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Daar is Tello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arano bereikt de bal nog maar net als eerste. Duca verovert de bal door een tackle van achteren. Galindez rent richting de bal. Galindez draait met de bal, schiet en ... Giorgi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atlántica city 60%, Depipol F.C. 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
atlántica city - Depipol F.C. 0:0

53e minuut.
Millman met een sublieme pass. Klungelig pakt Duca de bal. Duca probeert naar een medespeler te passen. Galindez bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Galindez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arano verovert de bal door een tackle van achteren. Duca bereikt de bal nog maar net als eerste. Duca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Duca kopt de bal weg. Bilicic is nu in balbezit. Bilicic passt de bal met de wreef. Galindez bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindez schiet op doel. Giorgi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Cicerchia kopt de bal weg. Arano rent richting de bal. Arano geeft een hoge lob. Schiaparelli is nu in balbezit. Schiaparelli draait met de bal, schiet en ... Gvirtz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Carosanti geeft de bal voor. Euvrard rent richting de bal. Euvrard probeert naar een medespeler te passen. Duca is nu in balbezit. Duca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Arano passt de bal met de wreef. Macaluse bereikt de bal nog maar net als eerste. Macaluse passt de bal zonder na te denken. Geuna is nu in balbezit. Geuna schiet op doel. Gvirtz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atlántica city 41%, Depipol F.C. 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
atlántica city - Depipol F.C. 0:0