Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
De Futbol A.C C.A. Vetere
ojala funcione Tactiek s4adelante24wd3
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.5 gemiddelde waardering 49.5
goed Schieten uitstekend
solide Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Kamoltip passt de bal zonder na te denken. Menendez is nu in balbezit. Fernández Azzato tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Menendez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

6e minuut.
Mezza passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Almirón met de inworp. Arana rent richting de bal. Arana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Doganieri onderschept slim de pass. Doganieri geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Uriarte de bal onder controle te krijgen. Bjørndal is nu in balbezit. Bjørndal draait met de bal, schiet en ... Pauls bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
De Futbol A.C - C.A. Vetere 1:0

8e minuut.
Barruti bereikt de bal nog maar net als eerste. Barruti geeft een hoge lob. Pratto kopt de bal weg. Arana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Piallole onderschept slim de pass. Piallole geeft een lange en hoge pass. Bjørndal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørndal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
De Futbol A.C - C.A. Vetere 2:0

15e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pauls niet meer kan verder spelen. Dalby komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Mezza geeft de bal voor. Quaroni geeft de bal voor. Mezza heeft problemen om de bal te vangen. Arana is nu in balbezit. Arana schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Rivas rent richting de bal. Nupiero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rivas raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Barruti neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Fernández Azzato springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Cazangiu geeft de bal voor. Menendez kopt de bal weg. Kamoltip heeft problemen om de bal te vangen. Bjørndal is nu in balbezit. Bjørndal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Arana is nu in balbezit. Benita verovert de bal door een tackle van achteren. Benita geeft een hoge lob. Kamoltip rent richting de bal. Kamoltip haalt uit met een fantastische trap. Dalby bokst de bal weg.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pratto met de inworp. Arana geeft een lange en hoge pass. Rivas krijgt zijn hoofd ertegen. Medina probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Futbol A.C 53%, C.A. Vetere 47%.
De Futbol A.C - C.A. Vetere 2:0

47e minuut.
Quaroni heeft problemen om de bal te vangen. Nupiero rent richting de bal. Quaroni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quaroni krijgt een gele kaart. Nupiero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piallole met een snel genomen vrije trap. Houssay heeft problemen om de bal te vangen. Bjørndal is nu in balbezit. Bjørndal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barruti met de inworp. Klungelig pakt Pratto de bal. Pratto geeft de bal voor. Fernández Azzato krijgt zijn hoofd ertegen. Medina bokst de bal weg. Arana is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Arana is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
De Futbol A.C - C.A. Vetere 2:1

62e minuut.
Uriarte is nu in balbezit. Houssay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørndal begaat een overtreding. Houssay moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Houssay kan niet meer verder spelen. Marinig komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Piallole passt de bal met de wreef. Menendez met een sublieme pass. Bjørndal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørndal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
De Futbol A.C - C.A. Vetere 3:1

72e minuut.
Doganieri speelt de bal door. Daar is Graber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arana rent richting de bal. Arana schiet op doel. Medina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Futbol A.C - C.A. Vetere 3:2

77e minuut.
Almirón kopt de bal weg. Doganieri probeert de bal aan de voet te houden. Quaroni met een sublieme pass. Rivas heeft problemen om de bal te vangen. Rivas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Kamoltip probeert de bal aan de voet te houden. Graber geeft de bal voor. Kamoltip rent richting de bal. Kamoltip draait met de bal, schiet en ... Dalby maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Futbol A.C - C.A. Vetere 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Futbol A.C 61%, C.A. Vetere 39%.
De Futbol A.C - C.A. Vetere 4:2