Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 23:25
  • Competitiewedstrijd: Liga C.08
  • Stadion: Pitufo Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 7406
Pitufo Irken FC
Dificil Tactiek 4-1-2-3c
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
50 gemiddelde waardering 62.5
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Mihok is nu in balbezit. Mihok geeft een hoge lob. Munch rent richting de bal. Munch draait met de bal, schiet en ... Dică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitufo - Irken FC 1:0

2e minuut.
Inguscio geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mercier de bal onder controle te krijgen. Muziek rent richting de bal. Mercier is nu in balbezit. Mercier schiet op doel. Kasembe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Kasembe speelt de bal door. Krasić probeert de bal met de borst te controleren. Penderecki met een sublieme pass. Muziek is nu in balbezit. Muziek draait met de bal, schiet en ... Kasembe bokst de bal weg.

5e minuut.
Čingrija met een sublieme pass. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachowiak rent richting de bal. Stachowiak draait met de bal, schiet en ... Kasembe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pitufo - Irken FC 1:1

8e minuut.
Čingrija probeert naar een medespeler te passen. Skočibušić is nu in balbezit. Met opzet legt Grumellon zijn tegenspeler op de grond. Grumellon krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Skočibušić speelt de bal door. Lasko is nu in balbezit. Stachowiak onderschept slim de pass. Muziek is nu in balbezit. Muziek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitufo - Irken FC 1:2

32e minuut.
Mercier rent richting de bal. Mercier passt de bal zonder na te denken. Stachowiak rent richting de bal. Stachowiak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Boroday, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mercier bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercier draait met de bal, schiet en ... Kasembe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitufo - Irken FC 1:3

38e minuut.
Čingrija speelt de bal door. Skočibušić met een sublieme pass. Stachowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachowiak schiet op doel. Kasembe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitufo - Irken FC 1:4

41e minuut.
Penderecki passt de bal zonder na te denken. Čingrija bereikt de bal nog maar net als eerste. Čingrija passt de bal zonder na te denken. Mercier bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercier haalt uit met een fantastische trap. Kasembe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pitufo 71%, Irken FC 29%.
Pitufo - Irken FC 1:4

49e minuut.
Penderecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skočibušić is nu in balbezit. Skočibušić met een sublieme pass. Muziek rent richting de bal. Muziek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Koťátko geeft de bal voor. Inworp. Giemsa met de inworp. Gamboa rent richting de bal. Krasić geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Munch bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Askild geeft de bal voor. Giemsa kan de bal niet met de borst controleren. Belczyk rent richting de bal. Belczyk haalt uit met een fantastische trap. Kasembe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Čingrija verovert de bal door een tackle van achteren. Čingrija passt de bal zonder na te denken. Daar is Mercier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mercier haalt uit met een fantastische trap. Kasembe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitufo - Irken FC 1:5

72e minuut.
Penderecki verovert de bal door een tackle van achteren. Askild bereikt de bal nog maar net als eerste. Penderecki onderschept slim de pass. Penderecki probeert naar een medespeler te passen. Skočibušić rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Skočibušić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čingrija rent richting de bal. Čingrija passt de bal met de wreef. Muziek is nu in balbezit. Muziek schiet op doel. Kasembe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Skočibušić rent richting de bal. Skočibušić speelt de bal door. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek haalt uit met een fantastische trap. Kasembe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitufo - Irken FC 1:6

84e minuut.
Giemsa speelt de bal door. Gamboa is nu in balbezit. Met opzet legt Penderecki zijn tegenspeler op de grond. Penderecki krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Mercier speelt de bal door. Skočibušić is nu in balbezit. Skočibušić passt de bal in één keer door. Mercier bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pitufo 64%, Irken FC 36%.
Pitufo - Irken FC 1:6