Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mandarina electrica Argerich FC
532 Tactiek 5-2-3
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
0 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 47.3
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen goed
goed Verdedigen solide


4e minuut.
Trung Phương is nu in balbezit. Krasuski rent richting de bal. Trung Phương verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Tulipán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mandarina electrica - Argerich FC 0:1

6e minuut.
Garay rent richting de bal. Garay probeert naar een medespeler te passen. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương schiet op doel. Tulipán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mandarina electrica - Argerich FC 0:2

8e minuut.
Garay passt de bal in één keer door. Daar is Botello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Botello met een sublieme pass. Klungelig pakt La Rosa de bal. La Rosa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
La Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương is nu in balbezit. Krasuski onderschept slim de pass. Krasuski geeft een hoge lob. La Rosa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tulipán bokst de bal weg.

14e minuut.
Curuchet onderschept slim de pass. Sârb bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârb geeft de bal voor. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mandarina electrica - Argerich FC 0:3

19e minuut.
Delph passt de bal zonder na te denken. Dobrotă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagliari verovert de bal door een tackle van achteren. Pagliari geeft een lange en hoge pass. Krasuski kopt de bal weg. Tulipán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. La Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. La Rosa draait met de bal, schiet en ... Tulipán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Weber met een sublieme pass. Klungelig pakt Sponchiado de bal. Pagliari geeft een lange en hoge pass. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mandarina electrica - Argerich FC 0:4

34e minuut.
Krasuski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pagliari met de inworp. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Daar is Dobrotă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pagliari onderschept slim de pass. Pagliari passt de bal in één keer door. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Białek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Botello is nu in balbezit. Botello draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Krasuski is nu in balbezit. Krasuski geeft een hoge lob. Dunin is nu in balbezit. Dunin geeft een lange en hoge pass. Delph rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mandarina electrica 61%, Argerich FC 39%.
mandarina electrica - Argerich FC 0:4

50e minuut.
Garay geeft de bal voor. Curuchet is nu in balbezit. Met opzet legt Trung Phương zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Trung Phương moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Trung Phương schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

67e minuut.
Botello is nu in balbezit. Klungelig pakt La Rosa de bal. Botello is nu in balbezit. La Rosa rent richting de bal. La Rosa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Requena probeert naar een medespeler te passen. Garay rent richting de bal. Garay met een sublieme pass. La Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. La Rosa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mandarina electrica 51%, Argerich FC 49%.
mandarina electrica - Argerich FC 0:4