Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pasaje F.C. Jaique FC
352 Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 41.1
zwak Schieten solide
zwak Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


8e minuut.
Kozicz speelt de bal door. is nu in balbezit. Barzola verovert de bal door een tackle van achteren. Barzola haalt uit met een fantastische trap. Leloir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - Jaique FC 0:1

13e minuut.
Barzola is nu in balbezit. Kozicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Barzola is nu in balbezit. Barzola schiet op doel. Leloir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - Jaique FC 0:2

15e minuut.
Kozicz passt de bal in één keer door. Barzola heeft problemen om de bal te vangen. Di Pietri is nu in balbezit. Barzola verovert de bal door een tackle van achteren. Barzola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Guarici geeft een hoge lob. Barzola kopt de bal weg. Barzola rent richting de bal. Barzola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - Jaique FC 0:3

21e minuut.
Cotta verovert de bal door een tackle van achteren. Cotta geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huszti met de inworp. Kozicz geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barzola springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - Jaique FC 0:4

22e minuut.
Zanon passt de bal zonder na te denken. Gramatica is nu in balbezit. Kınay bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmonte is nu in balbezit. Delmonte haalt uit met een fantastische trap. Shevley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Cotta rent richting de bal. Kozicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kozicz probeert naar een medespeler te passen. Barzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Barzola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - Jaique FC 0:5

28e minuut.
Prill kopt de bal weg. Kozicz rent richting de bal. Kozicz passt de bal met de wreef. Barzola rent richting de bal. Barzola schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Di Pietri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - Jaique FC 0:6

31e minuut.
Prespaliauskas kopt de bal weg. Kınay is nu in balbezit. Kınay probeert naar een medespeler te passen. Barzola rent richting de bal. Barzola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Delmonte is nu in balbezit. Kınay onderschept slim de pass. Kınay passt de bal in één keer door. Barzola is nu in balbezit. Barzola haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Andersen kopt de bal weg. Zanon speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Prespaliauskas de bal onder controle te krijgen. Gramatica rent richting de bal. Gramatica haalt uit met een fantastische trap. Shevley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Prill bereikt de bal nog maar net als eerste. Prill geeft een lange en hoge pass. Barzola rent richting de bal. Barzola haalt uit met een fantastische trap. Leloir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasaje F.C. 62%, Jaique FC 38%.
Pasaje F.C. - Jaique FC 0:6

48e minuut.
Mazzurco geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huszti met een snelle inworp. Kozicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicz geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - Jaique FC 0:7

51e minuut.
Kozicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kozicz met een sublieme pass. Barzola rent richting de bal. Barzola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - Jaique FC 0:8

55e minuut.
Ramallo is nu in balbezit. Guarici verovert de bal door een tackle van achteren. Guarici met een sublieme pass. Barzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Barzola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kozicz onderschept slim de pass. Kozicz speelt de bal door. Barzola is nu in balbezit. Barzola haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olufsen met de inworp. Ramallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramallo passt de bal in één keer door. Kozicz geeft een lange en hoge pass. Paal! Barzola is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Cotta kopt de bal weg. Prespaliauskas heeft problemen om de bal te vangen. Prespaliauskas geeft een hoge lob. Barzola is nu in balbezit. Barzola schiet op doel. Leloir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - Jaique FC 0:9

64e minuut.
Unquen rent richting de bal. Unquen passt de bal met de wreef. Barzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Barzola draait met de bal, schiet en ... Leloir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - Jaique FC 0:10

72e minuut.
Ramallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicz onderschept slim de pass. Kozicz probeert naar een medespeler te passen. Barzola rent richting de bal. Barzola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - Jaique FC 0:11

74e minuut.
Huszti kopt de bal weg. Mazzurco is nu in balbezit. Barzola is nu in balbezit. Barzola schiet op doel. Leloir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - Jaique FC 0:12

76e minuut.
Olufsen bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olufsen met een snelle inworp. Kozicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Leloir trapt de bal weg van het doel. Guarici kopt de bal weg. Klungelig pakt Ramallo de bal. Kozicz is nu in balbezit. Kozicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - Jaique FC 0:13

82e minuut.
Guarici onderschept slim de pass. Guarici met een sublieme pass. Barzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Barzola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - Jaique FC 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasaje F.C. 75%, Jaique FC 25%.
Pasaje F.C. - Jaique FC 0:14