Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 23:25
  • Competitiewedstrijd: Liga C.08
  • Stadion: Municipal
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 10878
Cruz del Sur C.A. Vetere
N1 Tactiek s4adelante24wd3
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
52.3 gemiddelde waardering 50.1
very good Schieten excellent
solid Passen good
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Menci heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Azzato rent richting de bal. Arana rent richting de bal. Fernández Azzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Azzato schiet op doel. Tianno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Almirón kopt de bal weg. Fernández Azzato probeert de bal met de borst te controleren. Menci rent richting de bal. Rivas onderschept slim de pass. Rivas schiet op doel. Tianno bokst de bal weg. Fernández Azzato rent richting de bal. De bal raakt de paal. Fernández Azzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Azzato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - C.A. Vetere 0:1

8e minuut.
Menci geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Almirón met een snelle inworp. Arana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arana geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Slapka rent richting de bal. Slapka geeft de bal voor. Puistoranta kopt de bal weg. Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz haalt uit met een fantastische trap. Dalby verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Taş geeft een hoge lob. Curechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Curechi passt de bal met de wreef. Klemencz rent richting de bal. Klemencz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Puistoranta kopt de bal weg. Taş bereikt de bal nog maar net als eerste. Taş passt de bal in één keer door. Fuldner verovert de bal door een tackle van achteren. Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

31e minuut.
Lillemaa geeft een hoge lob. Klemencz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fuldner. Fuldner krijgt een gele kaart. Klemencz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Curechi met een snel genomen vrije trap. N`Tsogo is nu in balbezit. N`Tsogo schiet op doel. Dalby probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cruz del Sur - C.A. Vetere 1:1

34e minuut.
Fuldner geeft een hoge lob. Puistoranta kopt de bal weg. Klungelig pakt Barruti de bal. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo schiet op doel. Dalby bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - C.A. Vetere 2:1

36e minuut.
Lillemaa geeft een hoge lob. Curechi kopt de bal weg. Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Taş kopt de bal weg. Barruti is nu in balbezit. N`Tsogo begaat een overtreding. N`Tsogo krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Slapka is nu in balbezit. N`Tsogo onderschept slim de pass. Fuldner onderschept slim de pass. Klemencz rent richting de bal. Klemencz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruz del Sur 47%, C.A. Vetere 53%.
Cruz del Sur - C.A. Vetere 2:1

51e minuut.
Puistoranta verovert de bal door een tackle van achteren. Puistoranta geeft een hoge lob. N`Tsogo kopt de bal weg. Klemencz is nu in balbezit. Klemencz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Filip is nu in balbezit. Filip speelt de bal door. Quaroni speelt de bal door. Arana rent richting de bal. Arana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Taş rent richting de bal. Taş passt de bal in één keer door. Puistoranta speelt de bal door. Curechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Curechi geeft een hoge lob. Dalby verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Curechi passt de bal met de wreef. Daar is Klemencz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uriarte begaat een overtreding. Klemencz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Curechi wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Fernández Azzato geeft de bal voor. Lillemaa geeft een lange en hoge pass. Curechi speelt de bal door. Klemencz is nu in balbezit. Klemencz haalt uit met een fantastische trap. Dalby probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Daar is Fuldner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curechi geeft een hoge lob. Barruti heeft problemen om de bal te vangen. N`Tsogo rent richting de bal. N`Tsogo draait met de bal, schiet en ... Dalby verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. N`Tsogo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Vilaró komt het veld opgelopen. Esnaider komt het veld opgelopen.

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. van Hemert komt het veld opgelopen. Sukosol komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Lillemaa geeft de bal voor. Uriarte kopt de bal weg. Klungelig pakt Quaroni de bal. Taş bereikt de bal nog maar net als eerste. Taş draait met de bal, schiet en ... Dalby kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. N`Tsogo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz del Sur - C.A. Vetere 3:1

87e minuut.
Inworp. Pratto met de inworp. Arana geeft de bal voor. Rivas krijgt zijn hoofd ertegen. van Hemert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruz del Sur 39%, C.A. Vetere 61%.
Cruz del Sur - C.A. Vetere 3:1