Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cuarteto Obrero Fc De Futbol A.C
Emulando al maes Tactiek ojala funcione
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.9 gemiddelde waardering 50.9
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


5e minuut.
Kamoltip rent richting de bal. Faubert onderschept slim de pass. Faubert passt de bal zonder na te denken. Farfán bereikt de bal nog maar net als eerste. Farfán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Vindisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindisch probeert naar een medespeler te passen. Farfán is nu in balbezit. Farfán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuarteto Obrero Fc - De Futbol A.C 1:0

22e minuut.
Brękus verovert de bal door een tackle van achteren. Brękus geeft de bal voor. Farfán rent richting de bal. Farfán haalt uit met een fantastische trap. Medina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuarteto Obrero Fc - De Futbol A.C 2:0

25e minuut.
Chardon is nu in balbezit. Chardon passt de bal zonder na te denken. Farfán is nu in balbezit. Vindisch is nu in balbezit. Vindisch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Chardon geeft de bal voor. Nupiero kopt de bal weg. Chardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Farfán is nu in balbezit. Farfán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bjørndal probeert naar een medespeler te passen. Cazangiu rent richting de bal. Brękus verovert de bal door een tackle van achteren. Brękus geeft een hoge lob. Vindisch maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuarteto Obrero Fc - De Futbol A.C 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuarteto Obrero Fc 33%, De Futbol A.C 67%.
Cuarteto Obrero Fc - De Futbol A.C 3:0

49e minuut.
Piallole passt de bal zonder na te denken. Brękus is nu in balbezit. Brękus passt de bal in één keer door. Vindisch rent richting de bal. Vindisch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuarteto Obrero Fc - De Futbol A.C 4:0

51e minuut.
Brevíř trapt de bal weg van het doel. Brękus bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cazangiu krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Brękus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Faubert zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mezza kopt de bal weg. Foyelkay probeert naar een medespeler te passen. Vindisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindisch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuarteto Obrero Fc - De Futbol A.C 5:0

58e minuut.
Brękus met een snelle inworp. Faubert is nu in balbezit. Faubert passt de bal met de wreef. Foyelkay probeert naar een medespeler te passen. Farfán rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuarteto Obrero Fc - De Futbol A.C 6:0

61e minuut.
Farfán kopt de bal weg. Chardon is nu in balbezit. Chardon met een sublieme pass. Farfán is nu in balbezit. Farfán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kaltenbach geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cazangiu met een snelle inworp. Kamoltip rent richting de bal. Kamoltip schiet op doel. Brevíř verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Chardon onderschept slim de pass. Chardon passt de bal met de wreef. Brękus speelt de bal door. Vindisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindisch draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Gorie verovert de bal door een tackle van achteren. Gorie geeft een lange en hoge pass. Daar is Benita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vindisch is nu in balbezit. Vindisch schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Farfán rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuarteto Obrero Fc - De Futbol A.C 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuarteto Obrero Fc 40%, De Futbol A.C 60%.
Cuarteto Obrero Fc - De Futbol A.C 7:0