Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Irken FC Cuarteto Obrero Fc
4123d-a Tactiek Emulando al maes
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
61.4 gemiddelde waardering 59.7
excellent Schieten excellent
solid Passen very good
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chardon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Muziek raakt geblesseerd tijdens het duel. Muziek legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Brevíř werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - Cuarteto Obrero Fc 1:0

5e minuut.
Inguscio geeft een lange en hoge pass. Gorie is nu in balbezit. Mercier onderschept slim de pass. Mercier schiet op doel. Brevíř maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - Cuarteto Obrero Fc 2:0

7e minuut.
Stachowiak rent richting de bal. Chardon rent richting de bal. Stachowiak onderschept slim de pass. Stachowiak geeft de bal voor. Muziek maakt een snoekduik en kopt de bal. Brevíř bokst de bal weg.

15e minuut.
Muziek is nu in balbezit. Herner legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Muziek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Muziek neemt de penalty, wat een uithaal! Brevíř werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - Cuarteto Obrero Fc 3:0

15e minuut.
Muziek verovert de bal door een tackle van achteren. Muziek passt de bal in één keer door. Skočibušić rent richting de bal. Skočibušić geeft een lange en hoge pass. Mercier maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - Cuarteto Obrero Fc 4:0

23e minuut.
Foyelkay is nu in balbezit. Foyelkay passt de bal zonder na te denken. Faubert probeert naar een medespeler te passen. Brękus is nu in balbezit. Brękus geeft een lange en hoge pass. Dică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Skočibušić met een snelle inworp. Chardon is nu in balbezit. Met opzet legt Stachowiak zijn tegenspeler op de grond. Stachowiak krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Skočibušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Skočibušić passt de bal zonder na te denken. Muziek rent richting de bal. Muziek haalt uit met een fantastische trap. Brevíř maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - Cuarteto Obrero Fc 5:0

37e minuut.
Brękus bereikt de bal nog maar net als eerste. Brękus geeft een lange en hoge pass. Koťátko verovert de bal door een tackle van achteren. Farfán rent richting de bal. Farfán draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skočibušić met een snelle inworp. Muziek rent richting de bal. Muziek schiet op doel. Gorie probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irken FC 49%, Cuarteto Obrero Fc 51%.
Irken FC - Cuarteto Obrero Fc 5:0

50e minuut.
Zmartwiony onderschept slim de pass. Zmartwiony geeft de bal voor. Farfán is nu in balbezit. Vindisch rent richting de bal. Vindisch schiet op doel. Dică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Faubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Penderecki onderschept slim de pass. Penderecki passt de bal met de wreef. Čingrija rent richting de bal. Čingrija schiet op doel. Brevíř kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Muziek is nu in balbezit. Foyelkay verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Penderecki passt de bal zonder na te denken. Čingrija rent richting de bal. Kaltenbach begaat een overtreding. Kaltenbach krijgt een gele kaart. Čingrija is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Čingrija zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Muziek krijgt zijn hoofd ertegen. Brevíř maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Millinkhoffer rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - Cuarteto Obrero Fc 6:0

56e minuut.
Vindisch speelt de bal door. Farfán is nu in balbezit. Chardon rent richting de bal. Chardon geeft een hoge lob. Vindisch springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Inworp. Herner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Faubert probeert naar een medespeler te passen. Vindisch is nu in balbezit. Vindisch draait met de bal, schiet en ... Dică bokst de bal weg.

64e minuut.
Brękus probeert naar een medespeler te passen. Vindisch rent richting de bal. Penderecki begaat een overtreding. Penderecki krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Čingrija met een sublieme pass. Mercier rent richting de bal. Mercier geeft de bal voor. Gorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek verovert de bal door een tackle van achteren. Paal! Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - Cuarteto Obrero Fc 7:0

70e minuut.
Koťátko bereikt de bal nog maar net als eerste. Foyelkay verovert de bal door een tackle van achteren. Foyelkay geeft een lange en hoge pass. Farfán is nu in balbezit. Farfán haalt uit met een fantastische trap. Dică bokst de bal weg. Vindisch rent richting de bal. Vindisch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Daar is Herner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skočibušić onderschept slim de pass. Skočibušić met een sublieme pass. Muziek rent richting de bal. Muziek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irken FC 48%, Cuarteto Obrero Fc 52%.
Irken FC - Cuarteto Obrero Fc 7:0