Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.08
  • Stadion: C.A. Vetere Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 7947
C.A. Vetere Jaique FC
s4adelante24wd3 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
35% Spel op eigen helft 65%
24 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
46.5 gemiddelde waardering 41.8
uitmuntend Schieten goed
goed Passen redelijk
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Sittmann geeft een lange en hoge pass. Prespaliauskas kopt de bal weg. Prill heeft problemen om de bal te vangen. Arana is nu in balbezit. Arana haalt uit met een fantastische trap. Shevley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - Jaique FC 1:0

9e minuut.
Guarici passt de bal zonder na te denken. Huszti bereikt de bal nog maar net als eerste. Slapka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Slapka krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Klungelig pakt Barzola de bal. Medell probeert naar een medespeler te passen. Arana is nu in balbezit. Arana schiet op doel. Shevley werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - Jaique FC 2:0

17e minuut.
Huszti is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huszti met een snelle inworp. Kozicz rent richting de bal. Kozicz geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barzola rent richting de bal. Barzola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - Jaique FC 2:1

19e minuut.
Sittmann rent richting de bal. Sittmann met een sublieme pass. Klungelig pakt Arana de bal. Arana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - Jaique FC 3:1

20e minuut.
Barzola is nu in balbezit. Barzola passt de bal zonder na te denken. Prespaliauskas speelt de bal door. Huszti rent richting de bal. Huszti geeft de bal voor. Dalby probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Arana is nu in balbezit. Kınay is nu in balbezit. Kınay speelt de bal door. Almirón bereikt de bal nog maar net als eerste. Almirón geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Sittmann probeert naar een medespeler te passen. Rivas is nu in balbezit. Rivas passt de bal met de wreef. Arana is nu in balbezit. Arana haalt uit met een fantastische trap. Shevley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Prespaliauskas de bal onder controle te krijgen. Arana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Medell passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Arana de bal. Arana met een sublieme pass. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Almirón met een snelle inworp. Quaroni rent richting de bal. Quaroni geeft de bal voor. Arana springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Medell verovert de bal door een tackle van achteren. Medell probeert naar een medespeler te passen. Prespaliauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas onderschept slim de pass. Rivas draait met de bal, schiet en ... Shevley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Kınay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sittmann is nu in balbezit. Sittmann speelt de bal door. Arana rent richting de bal. Arana schiet op doel. Shevley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rivas maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Dianesi speelt de bal door. Prill heeft problemen om de bal te vangen. Arana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arana haalt uit met een fantastische trap. Shevley maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Vetere 29%, Jaique FC 71%.
C.A. Vetere - Jaique FC 3:1

47e minuut.
Dalby trapt de bal weg van het doel. Medell kan de bal niet met de borst controleren. Medell probeert naar een medespeler te passen. Daar is Arana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arana schiet op doel. Shevley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Sittmann rent richting de bal. Dianesi verovert de bal door een tackle van achteren. Arana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arana schiet op doel. Shevley probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - Jaique FC 4:1

59e minuut.
Slapka rent richting de bal. Slapka geeft een hoge lob. Sittmann kopt de bal weg. Arana is nu in balbezit. Arana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kınay bereikt de bal nog maar net als eerste. Medell bereikt de bal nog maar net als eerste. Medell passt de bal zonder na te denken. Arana rent richting de bal. Arana haalt uit met een fantastische trap. Shevley bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - Jaique FC 5:1

62e minuut.
Rivas verovert de bal door een tackle van achteren. Rivas haalt uit met een fantastische trap. Prespaliauskas probeert de bal aan de voet te houden. Quaroni is nu in balbezit. Quaroni geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Sittmann probeert de bal met de borst te controleren. Arana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arana haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dianesi de bal onder controle te krijgen. Shevley probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Sittmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Quaroni kopt de bal weg. Kınay is nu in balbezit. Medell met een sublieme pass. Sittmann is nu in balbezit. Sittmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kınay kopt de bal weg. Inworp. Almirón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Medell bereikt de bal nog maar net als eerste. Medell geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Wohlfahrt is nu in balbezit. Medell onderschept slim de pass. Medell passt de bal in één keer door. Rivas is nu in balbezit. Rivas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Vetere 41%, Jaique FC 59%.
C.A. Vetere - Jaique FC 5:1