Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
De Futbol A.C Pasaje F.C.
ojala funcione Tactiek 352
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
45 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 22.3
solid Schieten weak
very good Passen weak
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Kamoltip geeft een hoge lob. Daar is Bjørndal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramallo geeft een hoge lob. Kamoltip is nu in balbezit. Kamoltip draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Menendez met een snelle inworp. Kamoltip bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamoltip passt de bal met de wreef. Daar is Bjørndal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bjørndal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
De Futbol A.C - Pasaje F.C. 1:0

14e minuut.
Klungelig pakt Aranyos de bal. Aranyos met een sublieme pass. Kamoltip rent richting de bal. Bjørndal rent richting de bal. Bjørndal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Doganieri onderschept slim de pass. Doganieri speelt de bal door. Bjørndal is nu in balbezit. Bjørndal haalt uit met een fantastische trap. Bastianini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bjørndal rent richting de bal. Bjørndal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
De Futbol A.C - Pasaje F.C. 2:0

19e minuut.
Ramallo rent richting de bal. Bjørndal verovert de bal door een tackle van achteren. Bjørndal speelt de bal door. Kamoltip bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamoltip haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ramallo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Delmonte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamoltip is nu in balbezit. Klungelig pakt Bjørndal de bal. Bjørndal schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
geeft een hoge lob. Cotta kan de bal niet met de borst controleren. Bjørndal is nu in balbezit. Bjørndal haalt uit met een fantastische trap. Bastianini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Futbol A.C - Pasaje F.C. 3:0

30e minuut.
Cotta rent richting de bal. Kamoltip verovert de bal door een tackle van achteren. Kamoltip passt de bal in één keer door. Bjørndal rent richting de bal. Bjørndal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Ramallo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamoltip is nu in balbezit. Kamoltip draait met de bal, schiet en ... Bastianini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Futbol A.C - Pasaje F.C. 4:0

33e minuut.
Unquen speelt de bal door. Cotta rent richting de bal. Kamoltip maakt een afschuwelijke overtreding. Kamoltip krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Cotta rent richting de bal. Kamoltip verovert de bal door een tackle van achteren. Kamoltip speelt de bal door. Menendez is nu in balbezit. Menendez geeft de bal voor. Bastianini bokst de bal weg.

38e minuut.
Mazzurco geeft de bal voor. Inworp. Aranyos met de inworp. Kamoltip rent richting de bal. Kamoltip schiet op doel. Bastianini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
De Futbol A.C - Pasaje F.C. 5:0

40e minuut.
Bjørndal passt de bal in één keer door. Graber bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranyos speelt de bal door. Bjørndal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørndal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Menendez kopt de bal weg. Bjørndal rent richting de bal. Kamoltip bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamoltip schiet op doel. Bastianini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Futbol A.C - Pasaje F.C. 6:0

45e minuut.
Kamoltip met een sublieme pass. Bjørndal is nu in balbezit. rent richting de bal. Bjørndal verovert de bal door een tackle van achteren. Bjørndal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Di Pietri geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aranyos met de inworp. Kamoltip bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamoltip schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Futbol A.C 16%, Pasaje F.C. 84%.
De Futbol A.C - Pasaje F.C. 6:0

46e minuut.
Menendez passt de bal in één keer door. Aranyos rent richting de bal. Aranyos passt de bal in één keer door. Kamoltip is nu in balbezit. Kamoltip schiet op doel. Bastianini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
De Futbol A.C - Pasaje F.C. 7:0

50e minuut.
Piallole kopt de bal weg. Cotta heeft problemen om de bal te vangen. Kamoltip bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørndal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørndal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
De Futbol A.C - Pasaje F.C. 8:0

53e minuut.
Kamoltip probeert naar een medespeler te passen. is nu in balbezit. Cotta is nu in balbezit. Kamoltip verovert de bal door een tackle van achteren. Aranyos geeft een lange en hoge pass. Bastianini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bjørndal rent richting de bal. Bjørndal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
De Futbol A.C - Pasaje F.C. 9:0

56e minuut.
Graber probeert naar een medespeler te passen. Menendez heeft problemen om de bal te vangen. Menendez probeert naar een medespeler te passen. Kamoltip rent richting de bal. Kamoltip haalt uit met een fantastische trap. Bastianini bokst de bal weg.

64e minuut.
Bjørndal heeft problemen om de bal te vangen. Kamoltip bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørndal rent richting de bal. Kamoltip bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamoltip haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Inworp. Piallole met een snelle inworp. Menendez rent richting de bal. Menendez geeft de bal voor. Bjørndal maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Piallole kopt de bal weg. Menendez rent richting de bal. Menendez passt de bal zonder na te denken. Kamoltip bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamoltip haalt uit met een fantastische trap. Bastianini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Menendez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Aranyos springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Kamoltip is nu in balbezit. Kamoltip passt de bal in één keer door. Bjørndal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørndal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
De Futbol A.C - Pasaje F.C. 10:0

75e minuut.
Menendez is nu in balbezit. Menendez probeert naar een medespeler te passen. Kamoltip is nu in balbezit. Kamoltip schiet op doel. probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Graber met een sublieme pass. Aranyos is nu in balbezit. Aranyos passt de bal in één keer door. Bjørndal rent richting de bal. Bjørndal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
De Futbol A.C - Pasaje F.C. 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Futbol A.C 21%, Pasaje F.C. 79%.
De Futbol A.C - Pasaje F.C. 11:0