Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mandarina electrica William FC
tarascones Tactiek Rombos
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
35 gemiddelde waardering 25.1
adequate Schieten average
weak Passen poor
good Verdedigen average


10e minuut.
Dunin passt de bal in één keer door. Espinar Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinar Sierra speelt de bal door. Delph is nu in balbezit. Delph haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Saccone geeft een lange en hoge pass. Curuchet is nu in balbezit. Curuchet geeft een lange en hoge pass. Delph bereikt de bal nog maar net als eerste. Delph geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Dunin passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Arcani de bal. Arcani geeft een lange en hoge pass. Fucaracchio rent richting de bal. Fucaracchio geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Delph passt de bal in één keer door. Dunin rent richting de bal. Dunin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Espinar Sierra de bal. Espinar Sierra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mandarina electrica - William FC 1:0

41e minuut.
Miskiwenu passt de bal in één keer door. Fucaracchio is nu in balbezit. Dembski maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dembski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

42e minuut.
Delph bereikt de bal nog maar net als eerste. Delph speelt de bal door. Espinar Sierra rent richting de bal. Delph rent richting de bal. Delph haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
D’Audio is nu in balbezit. Dunin onderschept slim de pass. Dunin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Delph, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delph schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mandarina electrica 52%, William FC 48%.
mandarina electrica - William FC 1:0

50e minuut.
Dunin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aradszky bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arcani. Arcani krijgt een gele kaart.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bomede komt het veld opgelopen. Panarisi met een harde bal richting middenveld. Aradszky is nu in balbezit. Met opzet legt Arcani zijn tegenspeler op de grond. Arcani krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

60e minuut.
Delph bereikt de bal nog maar net als eerste. Delph passt de bal met de wreef. Espinar Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinar Sierra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Montti komt het veld opgelopen. Bravo komt het veld opgelopen. Jimichtz komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Delph met een sublieme pass. Espinar Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunin rent richting de bal. Espinar Sierra is nu in balbezit. Espinar Sierra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ponce komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Montti rent richting de bal. Białek verovert de bal door een tackle van achteren. Białek met een sublieme pass. Fucaracchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fucaracchio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Sponchiado is nu in balbezit. Sponchiado passt de bal in één keer door. Aradszky met een sublieme pass. Espinar Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinar Sierra schiet op doel. Panarisi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Galván met de inworp. Dunin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunin geeft een hoge lob. Delph rent richting de bal. Delph draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mandarina electrica - William FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mandarina electrica 43%, William FC 57%.
mandarina electrica - William FC 2:0