Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing Club de Avellaneda New Uyc
MyW Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
28% Spel op eigen helft 72%
20 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.7 gemiddelde waardering 22.2
redelijk Schieten zwak
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Cutiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cutiño passt de bal zonder na te denken. Silly rent richting de bal. Silly draait met de bal, schiet en ... Pace werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Club de Avellaneda - New Uyc 1:0

6e minuut.
Kroeven bereikt de bal nog maar net als eerste. Raipillan onderschept slim de pass. Raipillan speelt de bal door. Silly is nu in balbezit. Silly schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Cutiño heeft problemen om de bal te vangen. Cutiño speelt de bal door. Silly rent richting de bal. Silly schiet op doel. Pace maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Club de Avellaneda - New Uyc 2:0

15e minuut.
kazez bereikt de bal nog maar net als eerste. kazez met een sublieme pass. Tinjacá is nu in balbezit. Barberis is nu in balbezit. Barberis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Daar is Maita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maita speelt de bal door. Silly rent richting de bal. Cutiño rent richting de bal. Cutiño draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Petrati geeft de bal voor. Cepero is nu in balbezit. Cepero met een sublieme pass. Iriondo rent richting de bal. Iriondo schiet op doel. Pace probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Bellafronte met een sublieme pass. Castellin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barberis. Barberis krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Beraldi geeft een hoge lob. Cutiño met een sublieme pass. Iriondo heeft problemen om de bal te vangen. Maita rent richting de bal. Maita draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
kazez passt de bal met de wreef. Maita is nu in balbezit. Navarro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Navarro krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Barberis passt de bal in één keer door. kazez met een sublieme pass. Navarro speelt de bal door. Kroeven bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroeven haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Cepero rent richting de bal. Cepero geeft een hoge lob. Daar is Petrati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silly is nu in balbezit. Silly draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Club de Avellaneda 32%, New Uyc 68%.
Racing Club de Avellaneda - New Uyc 2:0

48e minuut.
Silly kopt de bal weg. Cutiño rent richting de bal. Cutiño passt de bal zonder na te denken. Silly is nu in balbezit. Silly draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Club de Avellaneda - New Uyc 3:0

53e minuut.
Silly probeert naar een medespeler te passen. Pace probeert wanhopig de bal te grijpen. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maita verovert de bal door een tackle van achteren. Maita passt de bal zonder na te denken. Cutiño bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Diestro is nu in balbezit. Diestro geeft een hoge lob. Silly bereikt de bal nog maar net als eerste. Cutiño is nu in balbezit. Cutiño haalt uit met een fantastische trap. Pace bokst de bal weg.

62e minuut.
Tinjacá speelt de bal door. Daar is Iriondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iriondo geeft een lange en hoge pass. Cutiño rent richting de bal. Cutiño schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Klungelig pakt kazez de bal. Castellin is nu in balbezit. Castellin geeft een hoge lob. Iriondo rent richting de bal. Iriondo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
González heeft problemen om de bal te vangen. Iriondo verovert de bal door een tackle van achteren. Iriondo passt de bal met de wreef. Cutiño is nu in balbezit. Cutiño schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro passt de bal zonder na te denken. Kroeven probeert naar een medespeler te passen. Cutiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cutiño geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Cepero rent richting de bal. Cepero geeft de bal voor. Bellafronte kopt de bal weg. Daar is Cutiño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cutiño haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Club de Avellaneda 24%, New Uyc 76%.
Racing Club de Avellaneda - New Uyc 3:0