Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo de Temer Excursio F. C.
La insistente Tactiek RRDT
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 4
43.9 gemiddelde waardering 45.1
goed Schieten solide
redelijk Passen goed
matig Verdedigen redelijk


2e minuut.
Täuber probeert naar een medespeler te passen. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide speelt de bal door. Nenashev rent richting de bal. Nenashev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Täuber met een sublieme pass. Nenashev rent richting de bal. Nenashev draait met de bal, schiet en ... Grişca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Smid maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo de Temer - Excursio F. C. 0:1

5e minuut.
Domide passt de bal met de wreef. Peppler is nu in balbezit. Peppler passt de bal zonder na te denken. Nenashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenashev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo de Temer - Excursio F. C. 0:2

8e minuut.
Munkvold kopt de bal weg. Hüseynbəyli rent richting de bal. Hüseynbəyli geeft een lange en hoge pass. Peppler is nu in balbezit. Peppler schiet op doel. Smid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Isar bereikt de bal nog maar net als eerste. Călin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hüseynbəyli. Hüseynbəyli krijgt een gele kaart. Călin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Isar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Saflex de bal. Bělehrádek maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bělehrádek naar de kleedkamers voor een vroege douche. Saflex is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Saflex komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo de Temer - Excursio F. C. 1:2

15e minuut.
Nowaczek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Beauchamp de bal. Isar is nu in balbezit. Isar geeft een hoge lob. Saflex maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Məmmədquluzadə heeft problemen om de bal te vangen. Məmmədquluzadə geeft een hoge lob. Beauchamp rent richting de bal. Călin onderschept slim de pass. Călin haalt uit met een fantastische trap. Espot bokst de bal weg.

42e minuut.
Hüseynbəyli met een sublieme pass. Klungelig pakt Valente de bal. Nenashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenashev haalt uit met een fantastische trap. Smid maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo de Temer - Excursio F. C. 1:3

45e minuut.
Hüseynbəyli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Täuber probeert naar een medespeler te passen. Nenashev rent richting de bal. Nenashev haalt uit met een fantastische trap. Grişca probeert de bal aan de voet te houden. Smid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo de Temer 48%, Excursio F. C. 52%.
Deportivo de Temer - Excursio F. C. 1:3

48e minuut.
Täuber geeft de bal voor. Villada bereikt de bal nog maar net als eerste. Villada geeft een lange en hoge pass. Călin bereikt de bal nog maar net als eerste. Călin draait met de bal, schiet en ... Espot bokst de bal weg.

59e minuut.
Beauchamp geeft een lange en hoge pass. Jakiel kopt de bal weg. Saflex is nu in balbezit. Saflex draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo de Temer - Excursio F. C. 2:3

60e minuut.
Šemeginas komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Məmmədquluzadə rent richting de bal. Täuber onderschept slim de pass. Täuber geeft de bal voor. Šemeginas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šemeginas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Nowaczek rent richting de bal. Grişca bereikt de bal nog maar net als eerste. Peppler onderschept slim de pass. Peppler schiet op doel. Smid maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Mazoń is nu in balbezit. Mazoń met een sublieme pass. Saflex is nu in balbezit. Saflex haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Călin de bal. Călin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deportivo de Temer - Excursio F. C. 3:3

76e minuut.
Espot trapt de bal weg. Hüseynbəyli kopt de bal weg. Šemeginas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Šemeginas de bal. Šemeginas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Muñoz komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Isar rent richting de bal. Isar geeft een lange en hoge pass. Călin is nu in balbezit. Călin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo de Temer - Excursio F. C. 4:3

90e minuut.
Jakiel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Munkvold de bal. Saflex is nu in balbezit. Saflex draait met de bal, schiet en ... Muñoz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo de Temer - Excursio F. C. 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo de Temer 46%, Excursio F. C. 54%.
Deportivo de Temer - Excursio F. C. 5:3