Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 23:25
  • Competitiewedstrijd: Liga C.09
  • Stadion: Directorlandia
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 753
Director C.A. CASEROS
ofensivo Tactiek Pedro
54% Balbezit 46%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 45.3
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen goed


4e minuut.
da Rua bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauna Rodríguez is nu in balbezit. da Rua is nu in balbezit. Gauna Rodríguez geeft een hoge lob. Boryczka krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
da Rua passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fantocci de bal. Boryczka onderschept slim de pass. Boryczka schiet op doel. Badura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Zimonjić heeft problemen om de bal te vangen. Bagoly verovert de bal door een tackle van achteren. Paillaman verovert de bal door een tackle van achteren. Heinrich rent richting de bal. Heinrich haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Boomsma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Zimonjić is nu in balbezit. Zimonjić speelt de bal door. Heinrich rent richting de bal. Heinrich haalt uit met een fantastische trap. Boomsma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Director - C.A. CASEROS 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Director 54%, C.A. CASEROS 46%.
Director - C.A. CASEROS 0:1

56e minuut.
Bagoly probeert naar een medespeler te passen. Daar is Olszyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olszyna speelt de bal door. Heinrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinrich schiet op doel. Boomsma bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Heinrich passt de bal in één keer door. Lulek is nu in balbezit. Zimonjić onderschept slim de pass. Zimonjić haalt uit met een fantastische trap. Boomsma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Director - C.A. CASEROS 0:2

70e minuut.
Klungelig pakt da Rua de bal. Fantocci geeft de bal voor. da Rua met een sublieme pass. Gauna Rodríguez rent richting de bal. Gauna Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Badura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gauna Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauna Rodríguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Director - C.A. CASEROS 1:2

76e minuut.
Fantocci probeert naar een medespeler te passen. Benossi probeert naar een medespeler te passen. Zimonjić rent richting de bal. Paillaman rent richting de bal. Paillaman schiet op doel. Boomsma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
da Rua heeft problemen om de bal te vangen. da Rua passt de bal met de wreef. Gauna Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauna Rodríguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Director - C.A. CASEROS 2:2

84e minuut.
Gauna Rodríguez kopt de bal weg. da Rua is nu in balbezit. Coimbra maakt een afschuwelijke overtreding. Coimbra krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Fantocci kan de bal niet met de borst controleren. da Rua speelt de bal door. Gauna Rodríguez is nu in balbezit. Gauna Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Badura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Director - C.A. CASEROS 3:2

85e minuut.
Boryczka verovert de bal door een tackle van achteren. da Rua is nu in balbezit. Boryczka bereikt de bal nog maar net als eerste. da Rua bereikt de bal nog maar net als eerste. da Rua schiet op doel. Badura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Director 63%, C.A. CASEROS 37%.
Director - C.A. CASEROS 3:2