Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Chupacabras FFB Sokker Academy
3.22.3 Tactiek 5312
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
31 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
50 gemiddelde waardering 42.1
redelijk Schieten redelijk
goed Passen matig
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Lucero geeft een lange en hoge pass. Stojanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadri is nu in balbezit. Hayuer rent richting de bal. Hayuer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vahap bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Chupacabras - FFB Sokker Academy 1:0

7e minuut.
Vahap is nu in balbezit. Vahap geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lucero de bal. Renktaş is nu in balbezit. Renktaş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Lucero de bal onder controle te krijgen. Renktaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Renktaş heeft problemen om de bal te vangen. Renktaş haalt uit met een fantastische trap. Langsdorff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Chupacabras - FFB Sokker Academy 2:0

11e minuut.
Vahap bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahap verovert de bal door een tackle van achteren. Stojanowski rent richting de bal. Stojanowski haalt uit met een fantastische trap. Langsdorff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Bizzarri onderschept slim de pass. Stojanowski probeert naar een medespeler te passen. Hayuer rent richting de bal. Hayuer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Lucero de bal. Renktaş rent richting de bal. Renktaş geeft de bal voor. Vahap bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahap schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Girard bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayuer onderschept slim de pass. Klungelig pakt Hayuer de bal. Hayuer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Chupacabras - FFB Sokker Academy 3:0

33e minuut.
Tujschinaider bereikt de bal nog maar net als eerste. Tujschinaider geeft een lange en hoge pass. Adašević is nu in balbezit. Hayuer verovert de bal door een tackle van achteren. Hayuer schiet op doel. Langsdorff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vahap bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahap schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Chupacabras - FFB Sokker Academy 4:0

34e minuut.
Vaast passt de bal in één keer door. Lucero bereikt de bal nog maar net als eerste. Renktaş onderschept slim de pass. Renktaş draait met de bal, schiet en ... Langsdorff maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Chupacabras - FFB Sokker Academy 5:0

36e minuut.
Stojanowski passt de bal zonder na te denken. Batlle bereikt de bal nog maar net als eerste. Casagrande tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Batlle raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Batlle kan niet meer verder spelen. Nánási komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Vahap rent richting de bal. Vahap passt de bal met de wreef. Renktaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Renktaş haalt uit met een fantastische trap. Langsdorff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Vahap passt de bal zonder na te denken. Hayuer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lucero. Lucero krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Chupacabras 33%, FFB Sokker Academy 67%.
Los Chupacabras - FFB Sokker Academy 5:0

46e minuut.
Vaast zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tujschinaider rent richting de bal. Gemmell onderschept slim de pass. Gemmell geeft de bal voor. Casagrande springt en kopt de bal. Paal! Rovine bokst de bal weg.

47e minuut.
Tujschinaider is nu in balbezit. Tujschinaider passt de bal met de wreef. Renktaş rent richting de bal. Renktaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Lucero passt de bal zonder na te denken. Tujschinaider speelt de bal door. Renktaş rent richting de bal. Renktaş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Hayuer bereikt de bal nog maar net als eerste. Medell schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hayuer raakt geblesseerd tijdens het duel. Stojanowski met een snel genomen vrije trap. Hayuer rent richting de bal. Hayuer schiet op doel. Langsdorff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Nánási rent richting de bal. Nánási geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lucero de bal. Renktaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Renktaş haalt uit met een fantastische trap. Langsdorff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Klungelig pakt Lucero de bal. Quadri rent richting de bal. Quadri probeert naar een medespeler te passen. Renktaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Renktaş haalt uit met een fantastische trap. Langsdorff bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Renktaş geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stojanowski speelt de bal door. Daar is Vahap, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hayuer rent richting de bal. Hayuer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Girard geeft de bal voor. Nánási rent richting de bal. Casagrande verovert de bal door een tackle van achteren. Casagrande geeft een hoge lob. Rascovich heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Girard bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahap verovert de bal door een tackle van achteren. Vahap speelt de bal door. Hayuer rent richting de bal. Hayuer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bizzarri neemt vlug de vrije trap. Rascovich kopt de bal weg. Hayuer rent richting de bal. Daar is Renktaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Renktaş draait met de bal, schiet en ... Langsdorff bokst de bal weg.

74e minuut.
Bizzarri geeft een hoge lob. Vahap probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hayuer is nu in balbezit. Vahap is nu in balbezit. Vahap schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Renktaş is nu in balbezit. Quadri bereikt de bal nog maar net als eerste. Adašević verovert de bal door een tackle van achteren. Renktaş verovert de bal door een tackle van achteren. Renktaş haalt uit met een fantastische trap. Langsdorff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lucero rent richting de bal. Renktaş onderschept slim de pass. Renktaş haalt uit met een fantastische trap. Langsdorff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Lucero is nu in balbezit. Renktaş verovert de bal door een tackle van achteren. Hayuer is nu in balbezit. Renktaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Renktaş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vahap bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahap schiet op doel. Langsdorff maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Lucero is nu in balbezit. Quadri maakt een afschuwelijke overtreding. Quadri krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Vaast is nu in balbezit. Tujschinaider onderschept slim de pass. Tujschinaider passt de bal met de wreef. Renktaş is nu in balbezit. Renktaş schiet op doel. Langsdorff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Chupacabras 32%, FFB Sokker Academy 68%.
Los Chupacabras - FFB Sokker Academy 5:0