Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Excursio F. C. EXCURSIO
RRDT Tactiek Rinaldi
62% Balbezit 38%
34% Spel op eigen helft 66%
13 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 22.1
goed Schieten waardeloos
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen goed


3e minuut.
Young passt de bal in één keer door. Domide rent richting de bal. Pyymäki maakt een afschuwelijke overtreding. Pyymäki krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Peppler onderschept slim de pass. Peppler haalt uit met een fantastische trap. Nenashev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Täuber is nu in balbezit. Täuber schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Malgeri geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Domide met een snelle inworp. Täuber rent richting de bal. Täuber speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Täuber rent richting de bal. Täuber passt de bal in één keer door. Domide speelt de bal door. Nenashev rent richting de bal. Nenashev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Hüseynbəyli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Köyatası rent richting de bal. Hüseynbəyli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hüseynbəyli krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Nenashev verovert de bal door een tackle van achteren. Köyatası is nu in balbezit. Nenashev onderschept slim de pass. Nenashev haalt uit met een fantastische trap. Ambroziak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Täuber raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Munkvold komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Pyymäki heeft problemen om de bal te vangen. Nenashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenashev passt de bal met de wreef. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ambroziak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Excursio F. C. 32%, EXCURSIO 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Excursio F. C. - EXCURSIO 0:0

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Šemeginas komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Malgeri geeft een lange en hoge pass. Inworp. Domide met de inworp. Munkvold is nu in balbezit. Munkvold geeft de bal voor. Ambroziak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Young rent richting de bal. Young geeft een hoge lob. Šemeginas is nu in balbezit. Šemeginas draait met de bal, schiet en ... Ambroziak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - EXCURSIO 1:0

76e minuut.
Ghandour kopt de bal weg. Kamali is nu in balbezit. Munkvold verovert de bal door een tackle van achteren. Munkvold geeft een hoge lob. Šemeginas bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Munkvold geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Peppler krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Malgeri geeft de bal voor. Munkvold is nu in balbezit. Munkvold passt de bal met de wreef. Peppler bereikt de bal nog maar net als eerste. Peppler haalt uit met een fantastische trap. Ambroziak bokst de bal weg. Šemeginas springt en kopt de bal. Ambroziak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Inworp. Muñoz komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Daar is Malgeri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambroziak speelt de bal door. Domide kopt de bal weg. Šemeginas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šemeginas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - EXCURSIO 2:0

88e minuut.
Iordãnescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordãnescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Malgeri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šemeginas rent richting de bal. Šemeginas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Excursio F. C. 36%, EXCURSIO 64%.
Excursio F. C. - EXCURSIO 2:0