Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Excursio F. C. FFB Sokker Academy
RRDT Tactiek 52w2c
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
45.7 gemiddelde waardering 40.4
solid Schieten average
adequate Passen average
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Hüseynbəyli passt de bal in één keer door. Munkvold geeft een hoge lob. Daar is Adašević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nenashev is nu in balbezit. Nenashev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Sorelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Beauchamp onderschept slim de pass. Beauchamp geeft de bal voor. Peppler rent richting de bal. Peppler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - FFB Sokker Academy 1:0

5e minuut.
Hüseynbəyli rent richting de bal. Hüseynbəyli passt de bal met de wreef. Peppler is nu in balbezit. Peppler draait met de bal, schiet en ... Langsdorff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - FFB Sokker Academy 2:0

12e minuut.
Girard bereikt de bal nog maar net als eerste. Girard geeft de bal voor. Głusejdo kopt de bal weg. Aimla heeft problemen om de bal te vangen. Sorelli bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Głusejdo heeft problemen om de bal te vangen. Munkvold geeft de bal voor. Nenashev rent richting de bal. Nenashev haalt uit met een fantastische trap. Langsdorff maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - FFB Sokker Academy 3:0

35e minuut.
Munkvold kopt de bal weg. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide passt de bal met de wreef. Munkvold rent richting de bal. Munkvold schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Munkvold is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - FFB Sokker Academy 4:0

37e minuut.
Peppler met een sublieme pass. Beauchamp is nu in balbezit. Beauchamp geeft de bal voor. Nenashev is nu in balbezit. Nenashev haalt uit met een fantastische trap. Langsdorff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Excursio F. C. 44%, FFB Sokker Academy 56%.
Excursio F. C. - FFB Sokker Academy 4:0

47e minuut.
Bizzarri geeft een hoge lob. Daar is Beauchamp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorelli begaat een overtreding. Sorelli krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Beauchamp geeft de bal voor. Lucero rent richting de bal. Peppler onderschept slim de pass. Peppler draait met de bal, schiet en ... Langsdorff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Głusejdo kopt de bal weg. Bělehrádek is nu in balbezit. Munkvold speelt de bal door. Nenashev is nu in balbezit. Nenashev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Inworp. Šemeginas komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Domide geeft de bal voor. Lucero kopt de bal weg. Hüseynbəyli speelt de bal door. Daar is Peppler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peppler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Buitenspel voor Housemann. Goede buitenspelval van de verdediging. Muñoz komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Głusejdo probeert naar een medespeler te passen. Gemmell bereikt de bal nog maar net als eerste. Gemmell geeft een lange en hoge pass. Sorelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorelli schiet op doel. Muñoz bokst de bal weg.

87e minuut.
Domide geeft een hoge lob. Lucero is nu in balbezit. Lucero passt de bal met de wreef. Daar is Šemeginas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šemeginas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Excursio F. C. 49%, FFB Sokker Academy 51%.
Excursio F. C. - FFB Sokker Academy 4:0